gotta love it

Har inte haft tid eller ork att uppdaterna sen ett tag tillbaka, men vad gör det ?;D Alla dagar har varit super iallafall! Extra rolig helg, den spenderades med Mica!

I fredags var jag över till Jossan och fira henne lite, Jag, Jossan, Annika och Alex åt smörgåstårta och skrattade en massa!
Efter det gick jag hem, sjöng singstar och drack lite i min ensamhet haha. Skrev med Mica och vi bestämde oss för att ses. Cyklade till Annelund för att möta henne TROTS min otroliga rädsla för vildsvinen .. Vi kom hem och kolla tv, gjorde chokladbollar och sjöng singstar. Mera måste vi gjort?
Aja kul hade vi.

Sen gick jag upp vid sju, gav hundarna mat, fixade mig och åkte med Katrin till Pernilla för att prata om bröllopet jag jobbar på den 13 juni. Kom hem , solade lite, sen fixa mig igen för Mica och jag hade lite vattenkrig, sen hem till Jossan för att fira henne ännu en gång :)

Efter det gick vi hem, solade lite mera. Hoppade studsmatta och sedan blev det helt plötsligt kväll och vi blev godissugna. Så vi GÅR till stan. Haha, till donken.. Herregud, det var den roligaste promenaden jag har haft iallafall.

Citat under promenaden:
Mica - Jag är trött på killar och kärlek..
Sofia - ( sträcker upp handen i luften ) och skriker; AIK!!!

Mica - Så mycket som vi går jämt borde ju vi vara smala?
Sofia - Ja men den enda anledning att vi går är för att vi ska köpa något att äta

Mica
- ELECTRIC BANA BAND
Sofia - (tyst ett tag)  SVEN INGVARS , nej nej vänta, BLACK INGVARS "
Mica - JA DOM ÄR JU ÄNNNNUU BÄTTRE !!



Just det, vi rullade studsmatta också, det var .. underhållande höhö



Sådär lång är jag också typ..




 



Jag kunde dött, men det gjorde jag inte





INTE från helgen, typ ett år gammal. Haha!




PUSS OCH HEJ

JAG BEHÖVER HJÄLP!

Snälla om ni har någon utav de här låtarna kan ni väl skriva till mig ?







RÖSTA

Glöm inte att rösta på mig som månadens blogg! Alla som röstar får en länk i ett inlägg :)





Klicka på bilden för att komma till Mirandas blogg!


Jag tänker på sex

En tredje dag avklarat på praktiken! Det är så skönt att pendla, eller att åka buss. Går upp klockan sex, duschar, tar på mig kläder och åker till stan. Bussen går 07.00. Framme vid 08.00. Då går vi direkt till den andra bussen som går typ 10 över 8. Sen jobbar vi i ca 8 timmar. Sen är det bara att ta stadsbussen tillbaka och sen 804 till Enköping!
 
2½ timme på buss varje dag, så skönt! Nackdelen är ju att gå upp så tidigt och att komma hem vid sex.

Idag lyckades jag försova mig också, vaknade tjugo i sex och hoppade in i duschen snabbt som tusan och hann knappt fixa mig alls. Skyndade mig in till stan och skrev till Ninni att vi skulle ta en senare buss för jag försovit mig och då hade hon visst också försovit sig! Så det var ju bara att sitta och vänta på busstorget i cirka tjugo min. Suck!

När vi stod och jobbade idag kom en servitör in och pratade med Peter. Han hade hört nå kul skämt som han ville berätta;
 En man gick in på en hataffär för att köpa en hatt. Han står och småler medans han kollar på hattarna. Expediten kommer fram och frågar vad mannen tänker på. Mannen svarar; Jag tänker på sex men jag ska köpa en hatt !
Höhö, gillade den ;)

Sen kommer han tillbaka och berättar om ett gammalt par han hade serverat kvällen innan. Damen hade berömt lammrätten otroligt mycket och ville så gärna veta vart den kom ifrån, hur den gjordes osv. Och servitören hade svarat: Jag vet inte, den kom i påse!

Hahah, han sa att han inte hade velat ljuga för dom att den inte var hemlagad !

Det kom en tjej in idag som jobbar på hotellet hon kom med två olika stora skålar och frågar Peter vilken hon ska ta. Han svarar: Storleken har väl ingen betydelse? Siat kollar på oss och säger; Säger vem!?
Jävla porrisar dom är alltså. Haha. Så härligt att jobba där, man blir alltid så glad och skrattar typ hela tiden !

Nu ska jag duscha och smörja in mig med brun utan sol :)


O V E R  A N D  O U T



Skitgoda flingor! Mamma köpte dom idag och jag prövade dem direkt, mums!



Choklad och jordgubbar är mina favoriter, allt i ett!

Fin utsikt

  • Praktik 2 på Scandic!  I love it I love it and I love it

    Innan praktiken började klockan nio åkte vi förbi Cajsas kök och hämtade min rock, mina skor, mina byxor och min mössa. Ninni var inne och hämtade dom och låtsades vara min syster och jag stod utanför och väntade. Hah! Min lärare får ringa dom sen, vet inte vad jag ska säga till dom.
    "Hej, jag ska sluta praktisera hos er för jag hatar er" Nä, låter inte så värst bra tycker jag.

    Iallafall så gick praktiken super idag! Fixade shoppen  med lilla björnen. Han är som en liten björn, skitrolig och jättesnäll kille ( farbror ) ? som jobbar i köket. Ninni fick hoppa in i "riktiga" köket med Peter. Hon fixade shoppen i tre dagar så hoppas att jag också får det så jag kan gå in och steka, koka, grilla och greja :)

    Ninni hade kokat 5 kg rödbetor som vi skulle skala efter lunchen. Om någon säger åt er att göra det, säg nej! Det är så jävla tråkigt och man får skitont i fingrarna. Iallafall så stod vi lutade mot diskbänken för att vi var så jävla trötta i kroppen. De tre kockarna står bakom oss och så säger en utav dom ganska lågt "Fin utsikt". Bara Ninni som hörde det för jag var i min egen lilla värld. Och hon sa att han menade att utsikten var våra rumpor! HAHA! Härligt. Vi stog och putade som fan för att vi var så jäkla trötta. Jävla Peter asså, snusko.

    På lunchen tog han fram en tidning och läste högt;" Sommarens badmode, ååh då kan man kolla på avklädda tjejer"
    Höhhö, skön kille.


    Efter praktiken gick vi till en skönhetssalong och pratade om soldusch som vi ska göra i veckan, sen gick vi till Centralen, tog ut pengar och blev attackerade utav såna där Tele gubbar. Jävlar.. Ninni blev iallafall fast där för hon var för trött för att säga nej. Dom pratar i 10 min och sen avslutar killen med;" Du kan ju ta mitt nummer om du får något problem med det här sen " och Ninni svarar bara : " eh nej tack " Haha, sån diss!
    När vi äntligen kom iväg så var det bara att vänta en halvtimme på bussen, suck. Men efter 5 min ( kändes det som iallafall ) så kom bussen. Hoppade av vid Litslena och åkte till Skolsta och tankade bilen sen till Grillby och där hämtade mamma mig.   Där var min dag !


    Upprepade meningar under dagarna:
  • Snygg rumpa! * SMACK *
  • Det vankas knull
  • Oh neej.. Upptagen!
  • Som en riktig bamsing till bög!
Nu ska jag fan sova, goodnight folks !


Så jävla hett med kockmössa



Ah men vi matchar ju



Sötan satt och kollade ut genom fönstret nästan igenom ett helt Sex and the City avsnitt.


Tävling

Glömde säga, är med i en tävling.. igen :) Ni va lite dåliga att rösta förra gången så kom igen nu! Nu är det månadens blogg jag är med och tävlar om.




Klicka på bilden så kommer ni till hennes blogg :)

Scandic Nord here I come!


Vilka praoar där då???? JAG OCH NINNI!




Bytte praktikplats idag! Jobbar nu på Scandic Nord :) Imorgon blir det att hämta grejerna på Cajsas kök. Men det ska Ninni göra innan vi börjar. Hon ska låtsas vara min syster och säga att mina kockkläder måste tvättas eftersom jag är sjuk. Höhöh. Men måste iallafall ringa och säga att jag inte kommer dit mer, vilket blir mindre roligt ..

Vi satt och väntade på bussen till våra praktikplatser och jag fick ont i magen igen, och panik. Sen kom vi på idén att vi skulle fråga Peter( han som jobbar i köket på Scandic) om han tog emot två praktikanter i sitt kök.

Vi tog bussen dit och Ninni gick in och prata med honom. Sen tog hon in mig, han frågade varför jag inte trivdes där och sa att jag självklart fick praoa där istället! LYCKA! Så det var ju bara att byta om och börja jobba :)

Kom hem sju idag.. Blev lite sent för vi började kolla kläder och sen skulle jag fixa en helt ny stil till Ninni. Hon hatade allt jag tog in i provrummet men sen när hon tog på sig det älskade hon det ; ) Im good !

Sommar!

Jag vill ha sommar,sol och bad!



Paj med massa olika bär och frukter är väl ändå sommar?




Och cider på verandan?




Glass!



Att ligga i ett rör är väl sommar? Eller?



Fika under ett favoritträd!

YouTube!

En tjej ville att jag skulle berätta hur jag lagt upp youtube klipp på bloggen, och klart jag gör det :) Tror iallafall att hon menade det. Hon skrev att jag skulle berätta hur jag lagt upp videoklipp på youtube, och då blir man ju bara medlem och lägger upp :)



Äh, berättar det andra också!


Nu ser man kanske lite dåligt, men det står Bädda in och det som är under det kopierar du! Sen kan du bestämma om du vill ha en särskild färg på ramen eller om du inte vill att man ska visa något klipp efteråt.


För att klistra in det i inlägget trycker du i menyn på HTML


Där klistrar du in det och trycker sedan på Uppdatera, Klart! :)


Killar är svin

Jag har testat ett litet experiment .. Jag skulle kolla om killar var mycket snällare och trevligare mot okända snygga tjejer än okända mindre snygga tjejer. Och tamefan, BINGO! Det är dom, bigtime!

Har skapat en person, tänker inte säga namn och förstöra allt ;)
Men iallfall så har jag gjort det.
Och addat några på msn som jag känner såklart för att se om dom beter sig annorlunda. Eller inte känner så bra, men jag vet iallfall hur dom är mot mig. Just nu är jag inne på både min msn och hennes. Jag skriver från hennes msn med en kille, och när jag skrev från min svarade han inte ens?
Vi har pratat i två månader och sen när hon kom in i bilden igår så har han inte ens tid med mig. Tycker jag är jävligt konstigt ..
 
Först var jag trevlig mot alla från hennes msn men nu har jag börjar bli lite otrevlig men alla fortsätter skriva! Och om jag är trevlig som mitt riktiga jag inte ens DÅ kan dom skriva. Har addat mitt ex också, shit vad han pratade på med henne. Blev skit irriterad också, för han ljög och hittade på en massa saker om sig själv och lekte kung över allt. Okej, jag ska inte säga att han ljög för det gör ju jag med.

Men det är ju för att jag testar dom! Jag experimenterar om viktiga saker(A)



Senap och ketchup

Jossan och jag tog en tripp till Donken igår runt halv elva. Vi skulle dit och fika men det slutade med Big Mac & Co.
Vi satte oss och skulle käka och jag sa till Jossan att hon alltid tar för mycket peppar som hon har i ketcup. Då plockar hon fram saltet och pepparn och säger; Men vadå, det är ju faktiskt bara EN ketchup och EN senap kvar! 
Jasså, Jossan? Ketchup och Senap? Inte salt och peppar då? Höhöh, hon var nog lite trött x)


                                                       

                                                        
Varför ser aldrig en Big Mac ut såhär man får den? Aldrig!




Hade tråkigt så jag tänkte att jag skulle trixa lite med mina naglar.
Målade först rosa som bas och sen svart nagellack som jag skulle göra mönster med.
Skitenkelt trodde jag! Bara att ta tejp så blir det rakt. FYFAN!!!
Använde 40 små jävla tejpbitar, har suttit med en NÅL för att fixa till det. Och man måste ju vänta tills en rad torkar tills
man kan göra en bredvid! ALDRIG MER! Nästa gång går jag till ett proffs som kan det där! 

                                                      

                                        
Typ så ser mina naglar ut, fast rosa och svarta..Mina ränder är snea .. Och inga blommor.. Och fula

Filmjölkslimpa!

Ger er ett recept på det godaste brödet som finns!



Filmjölkslimpa
  • 1 liter fil
  • 3,75 dl vetemjöl
  • 2 dl grovt rågmjöl
  • 1,25 dl grahamsmjöl
  • 2,25 dl rågkross
  • 1 dl vetekli
  • 1,5 msk bikarbonat
  • 1,5 msk brödkryddor ( malen anis & fänkål )
  • 2 dl mörk sirap


 

Blanda alla ingredienserna.  Häll upp degen i två smorda avlånga formar (1,5 liter). Baka i ugn i 1,5 timme. 170 grader.
Låt brödet svalna ordentligt innan du skivar upp det. Klart!





Klockskräck

Har varit ensam några nätter och pga det och andra anledningar så skulle Ninni sova här! Första natten kom hon aldrig iväg så det blev att sova helt själv. Eller hade katterna och hunden förstås.

Igår kom hon iallafall hit. Vi kollade film och vi åt massa onyttigheter ;D Mums! Och så skrämdes vi en hel del också..
Har berättat om allt som hänt i vårat hus och jävlar vad rädd hon blev. Skulle hon vända sig om gjorde hon det skitsnabbt kan jag säga! Haha.

Iallafall, vi kollade skräckfilm och efter det så satt vi i vardagrummet och pratade. Då hörde vi två knackningar i väggen och vi blev SKITrädda och vi kastade oss ner i soffan och Ninni skriker: " TÄCKET, TÄCKET!!!"
Så där låg vi, under täcket och skaka.
Och så säger Ninni: " Fan vilken dålig andedräkt du har"  " Vaa??" tänker jag och känner att nånting med mycket hår börjar gå på mig. Då har hon kastat ner sin hund Rambo under täcket också! Hahaha!

Jävla Ninni alltså. Vi vågar oss iallafall ut ur täcket. Ninni vill att "spökena" ska visa sig och säger; Om ni är i rummet, knacka då två ggr i väggen. Vilken som helst. " Då blir jag nojig för jag vill inte att dom ska knacka bredvid mig! Så jag säger; Nej inte i den bakom mig! Och inte den bredvid mig heller!! Och Ninni: Nej och inte den till höger om mig!" Som att spökena skulle lyssna på vårat gnäll? haha. Sen efter det går hon och lipar flera ggr åt en klocka som sägs ha spökat förut. Sen säger hon förlåt till den, hahaha x) Sjukt.


Sover ALDRIG mera med Ninni! Vaknade två gånger av att hon hade tagit Mitt täcke. Frös som en gnu!


Men nu ska jag ut med Kajsa och Vera.

O V E R  A N D  O U T


Ingen film utan massa mums


Ninnilajnen


Söta Rambo!


Prutt Kajsa


GOTTA HAVE!!

Nån som har dom här låtarna och kan tänka sig att skicka över dom på msn ???



 




 


Ingen rubrik

Jag hatar dig, gud vad jag hatar dig. Men jag älskar dig också. Så mycket. Hatar att tänka på massa minnen.
Vi har glidit ifrån varandra men fyfan vad roligt vi har haft. Det är så jävla synd.

Bägge två av oss har nya vänner, nya liv. Men det är som du säger att vi ska inte tvinga oss att vara med varandra, det kommer av sig självt. Men nu tror jag att det har gått för långt. Vi pratar aldrig och vi har inte setts på hur länge som helst.

Hemskt att tänka att vi kommer bli såna som går förbi varandra och säger hej och om den ena stannar så kommer vi inte har nåt att säga förutom;" Hur är det? "  Och det är bara pinsamt ..

Hur kan bästa vänner bara liksom, inte vara bästa vänner längre!? Visst, jag märkte att vi gled isär men jag trodde att det bara skulle vara tillfälligt. Men vi har alltid haft kontakt när vi inte har umgåtts hela tiden.

Visste att vi knappt skulle ses när du började i Uppsala. Och du sa att vi visst skulle ses, vi skulle nästan ses varje dag efter skolan. Hände det? Nepp. Men vi vill väl olika saker. Du har roligare när du är på fester, och jag ser ju fortfarande ingen mening i det. Vi är nu som natt och dag.

Det som är så tråkigt är att jag alltid blir utbytt när det kommer något bättre. Nu vill jag inte skriva namn här men kan skriva C. Det var den första och nu är det alla i din klass. C tröttnade du på efter ett tag men nu har du en ny bästa vän och andra vänner som du umgås med hela tiden. Visst det har jag med, men saknar ändå dig ibland..


O V E R  A N D  O U T

Praktik day 2 !

Mindre lyckad dag på praktiken. Började med att gråta. Bra Sofia, bra! Antingen är jag en mes eller så är dom dumma. Ninni tyckte jag skulle åka hem så gissar på det andra.

Kommer dit ca 8;20 som Tobbe sa att jag skulle göra. Går in och ler och säger hej till alla. Köksmästaren ( som inte var Tobbe som jag trodde, utan en thailändsk tjej ) går först bara förbi mig. Sen backar hon och kollar surt på mig och säger:

K - JAHA! När börjar du då!?
S - Eh asså jag börjar typ nu. Tobbe sa att det var okej att jag kom nu. Jag kan inte komma in tidigare pga av bussar.
K - Okej! Du komma senare, du sluta senare!!
S - Ja det är lugnt, när ska jag sluta då?
K- Halv fem, fem !! I riktiga arbetslivet man arbetar 8 timmar!! Det ska jag lära dig!

 Och sen går hon.

Det som är det sjuka är att i måndags kom jag typ samma tid och stämplade in 08;51 och sen 16:00 tjatade alla tjejer på mig att jag fick gå hem så att jag inte skulle behöva komma hem så sent.
Det var DOM som sa åt mig att gå sen får jag skäll för det nästa gång? Jävla skit.
 
Det fick mig att bryta ihop. Gick in på toaletten och grät. Sen gick jag ut och låtsades som ingenting och jobbade på som fan! Så stolt! Hade mått dåligt hela morgonen pga att jag skulle till praktiken. Känns verkligen inte som att jag passar in där.

Dom i butiken hälsar inte ens på mig. Vissa i köket kollar inte på mig. Känns som att jag bara är i vägen. Men nu skiter jag i det, inte jag som ville praktisera där, har inget val! Bara att bita i och klara av en månad helt enkelt.

Nu ska jag ut till Ninni!

O V E R  A N D  O U T


Till Jossan och Lovisa. Det otroligt goda brödet på Mat&Kak är Filmjölkslimpa! Har bakat det nu och har receptet om ni vill ha :)


ps. köksmästaren är Channon !
http://www.cajsas-kok.se/default.aspx?MainSrc=coworkers

Alla har vi gjort våra misstag


l o v e d

Ni är underbara <3


Jobbig dag!

  • Upp vid halv sex och duscha och fixa sig! Samt skriva ut kartor OM jag inte skulle hitta.Haha
  • In till stan kvart i sju och ta bussen till Uppsala
  • Ringa till praktiken, och NU svarade dom äntligen! Ringde direkt 8 när dom öppnade, vilket också var den tid jag började.. fick reda på att jag skulle vara utanför Uppsala, så det var bara att leta rätt på vart 6;an skulle gå och åka den till Fyrisborgsgatan.
  • Kom fram och letade mig fram till Cajsa's kök.
  • Kommer in och stör mitt i ett möte( tror jag ). Blir visad till köket av Sara som är chef. Hälsar på kökschefen Tobbe och en av tjejerna visar omklädningsrummet.
  • Byter om i panik av att dom skulle tycka att jag var långsam. Haha. Får en rundtur av Tobbe och jag får börja jobba direkt .. suck

Jag är på ett ställe där man gör massa mat som skickas ut till Take Away butiker. Det är jag, Tobbe ( som är svensk ) och 6 thailändare. En av dem är kille. Det är inte så roligt när Tobbe sitter på kontoret och jag är ensam med dom. Dom pratar knappt svenska. Två av dom pratar inte alls med mig, en kollar snett.. Jippi !


 

  • Allt jag gjort idag:
  • En bechamel ( fick panik när han sa åt mig att göra en men det gick bra iaf (; )
  • Gräddstuvad potatis
  • Packa in bröd
  • Skala och skiva morötter
  • Skiva vitkål och göra marinad till det = pizzasallad!
  • Steka fisk
  • Städat
  • Diskat
  • Fick ett bläck fullt med småpotatis som jag skulle skriva i tre bitar
  • Gjort massa sallader som skulle iväg till butikerna

Imorgon är jag ledig från praktiken, fan så skönt! Har nationella i matte, men på onsdag ska jag dit igen.. Och ledig på torsdag ;D Tobbe är fan snäll. Fick ledigt på Jossans student också! Häääärligt

Deras hemsida:
http://www.cajsas-kok.se/default.aspx?MainSrc=coworkers

Där är några utav de som jobbar där. Dom jag hann träffa idag var: Sara, Nang, Wan ( hon som kollar snett på mig ), Tommy, och Jessica ( som gått på Novisen! )



 

Nu ska jag sova, är helt slut!


O V E R  A N D  O U T


Rösta

Ni glömmer väl inte att rösta på mig som Veckans Blogg?   

Gå in på http://www.starcevic.blogg.se/ och rösta på bloggen ni tycker verkar bäst! :)




Mums

Gjorde lite middag nyss. Laxfilé med sallad och romsås.



Gjorde en egen romsås som innehöll:
  • Creme fraiche
  • Rödlök
  • Rom. Brukar ha röd i, men nu hade jag bara vit hemma, går bra det med!




Mitt ute i ingenstans

Där bor jag, mitt i skogen.Kollar ut genom fönstret och jag ser.. skog? Jag vill se höghus!! Kanske ska bygga några utanför fönstret? Miniatyrer såklart.. men ändå höghus!






Ser ni vad som står på skylten? Klart ni inte gör, det står ju på andra sidan... HÖHÖ



Precis DÄR ska jag nu lägga mig och kolla på film.. Så ni vet

Tävling!

Ni är väl världens gulligaste läsare? Ni kan väl ta er tid att gå in på http://starcevic.blogg.se/ och rösta på mig som Veckans Blogg!


O V E R  A N D  O U T


Sofia in action!


Long shot

Bussen går 06:43 imorgon. Yeah! Ser fram emot det..
Jintana är iallafall så gullig så hon följer med mig imorgon även fast hon börjar klockan nio.
Så vi är i Uppsala 07:38 och få börjar vi leta efter min praktikplats och hoppas på att dom ska svara i telefonen!

Nu känns det lite bättre, mådde skitdåligt över att jag kanske skulle komma försent första dagen, vilket intryck! Haha. Nu ska jag se på någon bra film. Hm, sällskapsresan kanske? Den när dom åker på solsemester. Den blir man glad av :D


Panik!

Jag blir galen! Jag börjar praktiken imorgon och får inte tag på dom! Jag ska praktiera på Cajsas kök, det är en cateringfirma med tre olika restauranger och jag vet inte vilken av dom jag ska vara på! Vet inte vilken tid jag börjar, eller vad jag ska ha med mig ..

Ringde hela torsdagen och fredagen och så igår gick jag in på hennes hemsida och ser att dom har stängt hela helgen! Hur ska jag nu göra!? Åka till Uppsala och ringa så fort dom öppnar? suck, varför lyckas jag alltid?



Dejta kudden

Lägga sig i sängen och ta på ett avsnitt utav Sex and the City? Det låter underbart tycker jag.
Godnatt!


AFI!!

Tack Frida som sa vilken låt det var jag letade efter!! TACKTACK!



Dåligt kvalité men det kan inte hjälpas, låten är så jäkla bra ändå!

vad heter låten som spelas!?

MÅSTE HA LÅTEN!


bara bilder (;

Har massa bilder jag tagit men inte lagt in, inge värt men iallafall :D

My rooooooom

Sa ju det, värda bilder är de


åh nu vill jag sova ...


Dig vill jag slänga ut genom fönstret - ofta!


Ett fönster   -.-


Min skönhet som ska upp på vägen, spelar ju aldrig på den x)


Här var det rent och fint ?


Alltid kul att vänta på bussen, varför ser det ut som att jag har blåa strumpor?!


Jag och Lovisa firade med kakor att vi hade bra betyg i LMK :)


Sötan, gillar nagellacket ;)


Är vi lika eller?


King var sötast :D ->

Nej nu orkar jag fan inte lägga in fler bilder!

party like a rockstar

Var på världens festhumör igår. Fan vad jag ville festa. Jag och Ninni drog till Kim som bodde i Bålsta. Om vi kom dit bjöd han på dricka och sovplats, gött ;) Vi kom dit vid typ tolv, fett sent!.

Haha så pinsam jag är! När vi skulle parkera så pratade Ninni med Kim i telefonen och förklarade vägen, och då såg jag en skitfet bil och petar på Ninni och pekar på bilen;  "KOLLA VILKA FETA FÄLGAR!! "Och hon svarar;" fia.. det är Kims bil! "  haha ;D

Vi skulle iallafall bara vara 5 som drack. Jag, Ninni, Kim, Ante och den femte vad nu han hette .. Usch, direkt när vi kom dit ångrade vi oss och ville hem. Sen kom det två fjortisar dit nån Sofia och Diana? Men dom gick efter ett tag som tur var. Nejmen så jävla tråkigt var det inte. Lite kul var det att träffa nytt folk :)

Iallafall så somnade vi vid typ fyra eller nåt, kanske senare. Vaknar flera gånger pga av att Ninni tagit all täcke, att hon grymtar eller att Kim har handen på min rumpa(?!) Wtf! Flyttar undan och mister täcket igen.. ska försöka ta det utav Ninni och hon säger; "mneb!!!" Vad nu det betyder? Jag hade visst också pratat i sömnen. Inget man förstod då men:D

Vi gick upp vid tolv, käka frukost och åkte hem. Nu ska jag bara lägga in dom typ två bilderna vi tog och sedan gå ut och fika med min faster, mamma och pappa. Ska hem till pappas kompis och hjälpa honom med trädgården sen.. -.-


O V E R  A N D  O U T


Heta Ninni


haha mobbad tjej


Ska bigtime ta hans mysiga lägenhet iallafall

It could happen

Punktformad beskrivning av dagar ; ) Eller nåt sånt.

Gårdagen!


 

  • Skola. Bageridagar. Gjorde lite tårtor och sånt, lägger upp bilder på de:)
  • Lunch på donken,  ( inte bra ) !
  • Skjuts hem av Ninni, tacktacktacktack:)
  • Fika lite med Ninni hemma hos mig ute i det fina vädret!
  • Hem till Sandra och äta middag med mamma, Mille, Johan och Sandra såklart
  • Hem och sooooova skönt :)

 
Idag!


 

  • Åka med Ninni till skolan. Bra med vänner som har körkort ;) Kommer nog få skjutsa som fan när jag får körkort. Haha
  • Rensa skåpen, sista skoldagen idag!
  • Åka hem, Ninni skjutsade mig.
  • Ringa 375 ggr till praktikplatsen men dom svarade inte.. gick inte att skriva mejl heller:S
  • Ninni och Jinpin kom förbi helt plötsligt och sa att vi skulle träna, packar kläder och åker in. Men vad gör vi? Käkar på donken! :D haha
  • Hem och duscha, fixa mig och åka in till stan och hämta mat som Sandra beställt. Sedan åka ut till Johan som har fest och ge honom all mat.
  • Nu sitter jag här och ska snart fixa mig, fest i Bålsta ikäll! :)
  • O V E R  A N D  O U T





Tårtorna som jag, Jintana och Ninni gjorde


This is me

Kort inlägg med mycket bilder. I like it!



 

  • Skola, med massa prov! Sedan sluta klockan tio, gött ;)
  • Gick på stan köpte smink
  • Fixa busskort till Uppsala, börjar praktiken nästa vecka!
  • Åka hem med Jossan
  • Åka in till stan med Jossan, lämna fasters byxor och sedan handla tacos.
  • Hem och äta, och sedan in till stan igen och vara barnvakt åt Frida i ca 30 min.
  • Handla igen, denna gång naturgodis, cola och lypsyl.
  • Bresse! Leka och ta massa bilder ofcourse med Jossan ; )

Härlig dag ! :D


Togs för ett tag sen när Jossan och jag skulle till stan :) ÄÄÄLG!!! Fan vad bägge två skrek.. och vi bor ändå på landet :S haha


Världens sötaste Frida


Sötan skulle kolla på korten jag tagit på henne


men är jag cool eller ? njae


Flaxa lite mera och du Kommer flyga iväg


Jossan posar fint och jag ser ut som att jag stretchar ?


Jag är bra på att komma på ställen att ta kort på, sen att dom inte bli bra de är Jossans fel:)


Söt


hahahahahahahahahaha


sen fastnade jag

Ska försöka plugga nu. Bloggar från Bresse, sitter fortfarande fast. Cya!


Save me

Jag vill börja om mitt liv. Födas om på nytt och göra om allt! Inte göra alla jäkla misstag som jag gjort. Även fast det är allt sånt som gjort mig till den jag är idag. Även fast jag inte alltid gillar den jag är..

Är inne i en period då allt är trist. Och då menar jag verkligen allt! Klart att jag kan skratta lite då och då, men det är väl mest en fasad. Jag önskar att det fanns någon att prata med, någon som känner exakt likadant. Men det tvivlar jag på, vet inte själv hur jag känner.

Psykolog? Nä, dom har aldrig förstått mig tidigare så varför skulle dom göra det nu?

Familjen? Ah säkert, lever i den mest egoistiska familjen. Skulle vara min syster då, men henne känner jag knappt. Sjukt jag vet.

Vänner? Vilka vänner? Har få nära, väldigt få. Ju mer tid som går desto färre vänner har jag kvar. Jag orkar inte bry mig. Varför ha kvar vänner som inte bryr sig? Som känns falska? Som glömmer en? Som ringer en när alla andra överst på listan inte kunde ses? Då är jag hellre ensam. Tro mig.

Och där var det slut på folk att prata med.

Jag vill flytta härifrån. Ifrån den här hemska staden. Ifrån det här livet. Jag dör här. Långsamt dör jag. Varenda liten livsglädje, livslust försvinner. Jag totalt skiter i allt. Ser ingen mening i det. Blickar framåt men allt är suddigt. Blickar bakåt och önskar att jag inte kunde göra det alls.
Har jag gjort något bra i mitt liv? Något vettigt?
Jag vill åstadkomma så otroligt mycket. Jag vill det! Men då ska man inte  vara så jävla lat, man ska kunna ta för sig! Vilket jag inte kan för fem öre..
Jag vill vara engagerad i mycket. Men jag ser bara på. Knappt ens det.

Riktigt pinsamt. Vet inte ens varför jag skriver det här. Lär ju inte bli bättre av att alla få veta? Fast ändå så bryr jag mig inte. Allt kommer ändå vara som vanligt.


O V E R  A N D  O U T


snart tre ..

Hade jag rätt eller?! Klockan är tio i tre och jag är vaken ; ) Pigg som en nöthjärna (!?). Nu ska jag lägga mig i sängen och grubbla lite över vad som kommer hända imorgon. I guess nothing som vanligt.

O V E R  A N D  O U T - as usual


Sweet dreams

Jag skulle verkligen vilja kunna sova igen. Har fått världens sömnproblem. Eller har haft det i några månader. Somnar aldrig tidigare än 3, och sen upp 5 dagar i veckan klockan 6. Det funkar inte riktigt.

Ska gå till doktorn så snart som möjligt och fixa sömnpiller för jag är helt slut.

Nu är en ganska vanlig tid att gå och lägga sig, runt 1. Men om jag går och lägger mig nu kommer jag ligga där tills klockan blir tre, det vet jag redan.
När jag började springa så blev jag bara piggare, sprang vid nio och var skitpigg när jag kom hem, inte alls trött! Men var pigg på morgonen också när jag vakna och det kan jag ju inte klaga över.

Någon som har nått bra tips på vad jag kan underhålla mig med på kvällarna/nätterna? Haha, snuskigt det lät. Film orkar jag inte, det är fan det enda man gör, sjukt trött på filmer. Och datorn, näe tack. Sitter bara här nu för att jag absolut inte kan komma på något annat att göra. Kanske ska städa mitt rum? Har nästan lust att ta en bild på mitt golv, skojar inte när jag säger heltäckningsmatta utav kläder! Det är helt sjukt, har nog aldrig varit såhär stökigt.. Är ju bara här när jag sitter vid datorn och sover, och då kollar jag in i skärmen eller blundar så jag störs inte utav det alls. Förutom att det börjar bli ont om kläder då ...




Kan ju berätta vad denna fredagen bjöd på. Hm, sömn till ett kanske det var? Och sedan upp och göra ingenting, var på dåligt humör idag med. Sen ringde Jossan och frågade om vi skulle äta middag och klart jag ville det, äntligen något som kan få mig lite glader! Tog en snabbdusch och vi åkte in till stan.

Världens bästa Sofia hade valt maten. Dock hade ju Jossan sagt nej till alla mina goda rätter som jag veeerkligen ville ha innan. Allt jag ville ha innehöll champinjoner och lök vilket Jossan inte äter. Suck!
Iallafall så kom jag på att vi kunde äta kyckling och chips med potatissallad, mums!

Vi åkte hem till henne, åt och kollade en Beck film. Sen åkte vi hem till Krister och Stina och hämtade Rolle (Jossans pappa).
Vi åkte hemåt efter ett tag där och jag gick hem, lekte lite med Pärta och har spelat 384 spel som jag egentligen tyckte var jävligt tråkiga. Och nu sitter jag här och beklagar mig över allt och inget, ska ta och lägga mig i sängen och dra mig i två timmar. Fan så roligt!

O V E R  A N D  O U T


Ser lite nasty ut. Men det är supergott!


Och som om vi inte var mätta efter massor av chips och en hel kyckling? Nej då ska vi ju käka Ännu mera chips + dipp. vet inte hur många gånger jag fick höra; Fia varför äter du inte? Fia ät chips! Fia!!

Höhö

<3




Katter behöver hem!

Gick in på bloglovin och då såg jag att en tjej hade skrivit att hon behövde hem till sina katter annars avlivar hon dom!
Här är hennes blogg.
Är ni intresserad utav en katt så hör av er till henne!
Så här skriver hon om alla katter;

Billy, Vit korthårig katt med orange-aktiga fläckar på kroppen.
Otroligt snäll och mysig katt. På vintern är han vanligtvist större än på sommaren då han gärna är ute och leker.

Borris, en korthårig vit/gråspräcklig katt som passar särskilt bra för barnfamiljer. Han är otroligt lekfull och älskar att leka hundleken "apport" med hårssnodd som är hans favoritleksak. Han älskar även att kela med både katter och människor så han är en katt som gärna sprider charm hos oss tvåbenta varelser.

Lillis, långhårig honkatt med flera färger. Väldigt lugn och kelig katt, men tar ni fram leksakerna leker hon mer än gärna. Roligast är att leka med snören som hänger från pinnar. Då man kollar in i hennes stora gröna ögon kan man inget annat än att smälta. (Just på bilden var det ljust så då är de såklart inte lika stora)



Här är hankatterna, hur söta som helst!


Honkatterna, men Molly har redan ett nytt hem


It was you

Körde lite igår igen, fan så duktig jag är! ;D

Just det, Ninni tog sitt efterlängtade körkort idag. Grattis! (:

Sov till tre idag, skulle egentligen gått till skolan och haft nationella i engelska. Men försov mig och missade bussen, så det var ju bara att sova vidare. Ställde klockan på tio för jag tänkte gå upp, och sedan cykla till skolan för vi har bagerikurs nu på torsdagar och fredagar. Men då hade både Jin och Lovisa skrivit att vi inte hade det varken idag eller imorgon. Fan så skönt! Sova i fem timmar till då ; )

Har verkligen inte gjort nån nytta alls idag. Kollat på Pirates of the caribbean 3;an. Gråter jämt i slutet när Elizabeth och Will är på ön och han ska gå. Sorgligt värre..

Men iallafall, nu ska jag nog kolla på en till film och sova. Är på så sjukt dåligt humör, skrattar inte alls som jag brukar göra jämt och ständigt och orkar inte göra något. Hoppas jag är på bättre humör imorgon så jag kan göra lite nytta ;D

O V E R  A N D  O U T


Malena Ernman

Visst man fattar ju att opera sångerskor inte ska kunna sjunga pop eller något liknande. Men blev iallafall jätteförvånad när jag kollade på det här klippet. Jag får en chock varje gång i början, hon har så otroligt mörk röst!!


road to paradise

Tjatade lite på pappa att vi skulle ut och övningsköra ikväll, inte gjort det på länge känns det som. Vi körde på en udda skogsväg som man knappt vågade gasa på först, men sen jävlar blev det fart på bilen :D Så ska det vara ; )

Men rätt som det var står det en ÄLG precis vid diket, och jävlar vad rädd jag blev. Pappa såg den inte ens, tur att man har lite koll när man kör iallfall ;) Så det var ju bara att köra sakta sedan, blev skitnojjig att en älg skulle hoppa framför bilen (A)






Ge mig körkort och min älskade BMW tack!


Headstrong

Kortfattar dagen! :D
  • Vakna vid sex -.- upp och duscha fixa sig. Och sedan åka med Jossan till skolan!
  • Matte, Naturkunskap, Engelska och Samhäll. Kan inte titta min naturkunskapslärare i ögonen då jag hade en HEMSK dröm om honom i förrgår ..
  • Gick med Lovisa upp på stan i regnet! Köpte två tröjor och en Unicefnål.
  • Blev hungriga och gick till Mat&Kak och käkade sallad, älskar brödet dom har till! Glömmer hela tiden att fråga efter receptet..
  • Gick ner till Coop för att åka med Sandra hem.
  • Läst bloggar och pluggat lite, funderar på att ta en springrunda med Kajsa :)


 

O V E R  A N D  O U T



Måste verkligen köpa en ny kamera, man ser ju inte vafan det är på tallriken!


Blev så hääääär godis sugen nu..

Här är jag

Vad tycks om den här låten då? Ska göra en liten sak med det här videoklippet. Men vad det är får ni inte veta förräns jag fått svar!





Faster

Våran familj har fått två ganska stora nyheter dom senaste dagarna. En jätterolig och en mindre rolig. Den mindre roliga har med min rubrik att göra.

Jag ska bli faster, min bror ska alltså ha barn. Med sin äckliga tjej. Har skrivit om henne innan i ett inlägg. "Kill me, or her" heter inlägget.

Men iallafall, iförrgår kom min bror och hon ut och skulle visa upp Mickes bil. Han är som jag, helt tokig i BMW och hade köpt en grymt snygg. Han visade den, och han och pappa åkte ut och testade den.

Jag börjar gå mot vårat hus och Marre som hon heter frågar om jag ska gå in. Ah? Säger jag. Och då sa hon att vi skulle ha en diskussion om något. Vi går in i köket och hon säger till mig; Om jag visar dig de här nu, då måste du lova att inte säga till någon! LOVA!

Jag blir helt chockad och säger aa visst, och öppnar upp ett litet kuvert med bilder i. Och såklart så är det bilder som är tagna på fostret. Jag höll på att svimma. Tusen tankar flög runt i huvet. Nej, miljoner!

"Är hon med barn?!"   " Är Micke pappan!??"  "SKA DOM BEHÅLLA DET!?"

Det första jag säger är; Skojar du med mig? Har ni verkligen tänkt igenom det här? Hur ska ni klara det här!?
Hon säger; Nej jag skojar inte!! Och pekar på magen, femte månaden. Ja, vi har tänkt igenom det här, men vi har inget val. Vi fick reda på det i v.18.

Jag vet ju egentligen att man visst kan göra abort då men var så jävla chockad så tänkte inte riktigt på vad hon sa.
Iallafall så pratade vi lite om det och helt plötsligt sa hon: "Mina föräldrar sa att om Mickes föräldrar inte pallar det här så är det bara att bryta kontakten!"  Kan ju bara säga att det äcklet gjorde ett misstag genom att säga det till mig. ADHD Nr1.
Fick ett utbrott, stod och skrek och blev helt galen. Det slutade med att hon försvann, hon gick hem. Micke kom tillbaka efter bilturen och berättade för mamma. Hon började gråta och fick panik. Sedan åkte Micke hem. Släppte bomben och åkte.

Nu tänker ni; Men vadfan? Ska man inte säga grattis och vara glad för deras skull? NEJ! Det ska man inte. Dom bor i en etta. Hon är skadad i huvet, på riktigt! Hennes föräldrar också. Och dom ska tydligen leva på deras föräldrar för dom har inte pengar så det räcker till ett barn. Knappt till dom själva. Marre vill tydligen flytta till Romberga, till hennes brors gamla lägenhet. Men det vill inte Micke, och det är han som har pengar av dom två så det kommer ju aldrig hända.

Men det som är så sjukt det är att när hon berättade för två utav Mickes kompisar Björn och Tanja så sa hon att hon hade fått reda på det i v.12! Och hon trodde att det var försent med abort redan då. Tanja sa då att man kan göra det i v.12 och flera veckor framåt. Då ändrade Marre sig och sa att hon hade fått reda på det i v18. Hon lurar Micke! Jag tror inte ens att han vet att det fortfarande går att göra abort.
 Fan, jävla äckel!!
Hatar henne så otroligt mycket. Nu är Micke fast. Han kommer aldrig hitta någon annan..

Den glada nyheten kan jag inte berätta nu, utan måste vänta tills på torsdag!



O V E R  A N D  O U T


RSS 2.0