Ha ha ha ha ha ha ha

Skönt att jag kommer vara saknad av EN iallafall. Tillochmed innan jag åkt :D




Men baby, när jag kommer hem är det URF & party som gäller!!!!!!




Det här kommer bli super ska du se ; )

Cut the crap

Im ready for the pressure
The drama and the pleasure
Got my whole life here in front of me
Im taking over when I hit the streets



Snart åker jag! 17:21 går bussen till Uppsala och 18:15 går tåget till Sundsvall. Där blir vi hämtade av några som redan är på lägret och så åker vi till Alnön.

Är sjukt stressad nu, packade hela kvällen igår men känns ändå som jag glömt hälften. Skickade mamma att handla tidningar och godis till resan, kommer nog sova på tåget men men ;D
Mamma tycker jag ska packa ner min bärbara dvd och en massa filmer också, men har sagt att jag ska läsa istället, hon vill säkert ha dvd;n själv, och så kommer jag få bära den i min väska(;  Det går jag inte med på ;D

Men nu ska jag iväg på en promenad med min Pärta, ska träna lite lydnad också :) Sen blir det kramkalas, stackars hund ;D Haha



Pärta hemma hos Micus Ficus





Cherry cherry boom boom

Nu har jag och mamma varit i stan och handlat lite för imorgon :) Mamma har förälskat sig i skjortor har jag märkt, varje skjorta hon såg gick hon fram till och sa;" Åh, Sofia. Den va väl iallafall söt! " Tror hon köpte sex eller sju bara idag ;P Men nu ska jag tydligen baka blåbärspaj och sen ska jag och mamma äta Sushi ( igen !? ) :D

Åh, nu ändrade hon sig. Nu ska vi äta från Sarajevo, jag som ville ha sushi, har blivit helt kär i det på sistonde!






love it love it love it









Stackars människa asså

Hade skrivit ett skitlångt inlägg om vilken idiot du är .. men det enda jag behöver säga är ; HA HA HA HA !!!



One last breath

I'm looking down now that it's over
Reflecting on all of my mistakes
I thought I found the road to somewhere
Somewhere in His grace
I cried out heaven save me
But I'm down to one last breath



Care ?

Så, nu är jag nyklippt och grejer. Härligt! Mica tycker dock att jag ska färga mitt hår svart igen, det gillar vi Inte! Får väl bli brunt kanske då .. Menmen, nu har jag inte tid att sitta här, städa huset och greja sen får vi besök från västerås:)





Den jätteroliga läsningen jag fick under klippningen, tack (;

Päronkonjak







Åkte ju hem till Mica och typ direkt laga vi mat, ovanligt -.-
Mica käka nå kebabkött med stuvade makaroner!? Jävla blandning. Haha
Och jag gjorde wok med räkor stekta i Chilisås. Muums ;D


Hope it gives you hell

Mamma tvingade mig att stanna  och käka med henne för hon ville inte äta själv, så nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och åka till Mica. Skriver ikväll


Mamma fick välja mat och såklart blev det sushi


 

Bye for now


Gotta keep it up

Är så sjukt förvirrad, vet inte vad jag ska tro längre.. Visste att det var för bra för att vara sant :/


Nu ska jag ut och springa en sväng med Kajsa sen dra till Mica:) Åker snart! Så ska ni träffa mig så får ni höra av er snarast ; )







Kär igen

Har sen senaste inlägget lyssnar på 1/3 av alla låtar jag har på datorn;D Måste ju kolla igenom dom också. Hittade en skitbra som jag fick utav en tjej när mitt ex hade varit otrogen. Den gick ju på repeat kan jag säga.




I have to move on and leave you behind

GREKLAND 07 med Klara



Klara färgar håret på mig. Haha jävla värd bild!



Ge mig kroppen tillbaka tack ..








































 
Frukost ;D muuums













Strike a pose!













"Porrklubben" som jag och klara åkte till med några kompisar. Inte roligt!
Klara och jag går på toa och hon när hon kommer ut från den står jag bara och stirrar rakt på henne och ser livrädd ut. En utav tjejerna som jobbar där kom fram till mig och började prata sen helt plötsligt pussade hon mig. Ville väl ha mig som kund ;D haha!



Back on track

Skulle stänga av mammas dator men så gick jag in på min gamla användare istället. Skulle kolla efter bilder på Vickie som jag ska ha på mitt bankkort. Men så hittade jag tusen gamla bilder. Så nu kommer en massa bilder ! :D


Först ut: Norrland 08 med Mica


Var tydligen inte nöjd med den här bilden? Har tagit bort originalet också.. suck

















Skulle sova i en liten stuga mitt i skogen en natt. Ingen el. Och fullt med björnar. Helt ensamma. Jäj ;D







Folke ! ( bilen )







Blåbär i mängder = BJÖRN!



Bamse bus



















Maybe this pain I feel will go away

Hemma nu. Igår drack jag som sagt med några vänner. Först var vi hemma hos Klara sen skulle vi ner till Kloster för vi skulle sova precis där i Alex båt. Det var trevligt ett tag men sen blev jag skittrött på en person så bestämde jag mig för att sova hos M istället. 
 
Ikväll blir det stan igen, ska till Klara. Bara myskväll tror jag. Orkar inte festa igen ( tror jag ) ;D. Och imorn ska jag nog träffa älskade Mica. Vännen har varit utomlands alldeles för länge nu!

Åh, min söta syster hade köpt en tröja + tryck till mig. När hon och Johan berättade att dom skulle ha barn så fick jag, mamma och pappa presenter. Pappa och mamma fick en varsin nyckelring där det stod "Mormor" och "Morfar" och jag fick en kopp där det stod "Moster" på. Men eftersom den inte går att använda så skulle Sandra köpa något annat och då fick jag det, ska snart ringa henne och säga tack:)

Mår inte så jävla bra idag. Knappt sovit dom två senaste dagarna, får väl skylla mig själv om jag sover med någon som låter lite mycket(A) Haha. Nu ska jag iallafall ut med lilla Pärtan på en promenad.




O V E R  A N D  O U T

Ovanligt

Jag lyckas tamefan alltid. Sabbade jag det där nu eller? Bra Sofia! BRA!


Do I need it?

Har inte mycket att skriva förutom att jag hade en underbar natt och ikväll blir det dricka och tälta!

                                                                                O V E R  A N D  O U T

diva is a female version of a hustla

Den idioten som ringde mig idag ska jag fan ha tag på ..Tyckte du inte att jag kunde få glömma det där?!

Och som svar på din fråga; Nej! Jag tänker inte göra det. När jag inte tänker på det så gör det inte lika ont. Jag vill bara glömma att det någonsin hände! Så lämna mig ifred!!









Cherry cherry boom boom

Nu är jag riktigt stolt över mig själv! Sprang 2,5 km imorse! Fan att jag orkade helt sjukt. Sen när jag kom hem gjorde jag 200 situps sen hoppade jag i duschen och slocknade sen klockan 10 och vaknade halv tre.

Nu har jag ätit havregrynsgröt m äppelmos och bara druckit vatten. Snart ska jag nog ut och skjuta lite :)







Save me from the nothing I've become

Nu jävlar ska jag komma igång med träningen igen! Idag sprang jag dock bara 2,5 km pga små gröna insekter som flög in i mina ögon så att jag inte såg något. Det var ju bara att vända.. Men spurtade 1 km hem iallafall ;D
Så eftersom jag inte sprang mycket idag blir det upp tidigt imorgon och ta en runda med Kajsa, cant wait.. Haha

Sen hem och äta min "goda" frukost. Vilket är ett stort glas vatten och havregrynsgröt med äppelmos, ryser bara jag tänker på det. Sen lunch och middag blir mina goda måltidsdrycker.
Men nu ska jag inte vara negativ! Det här blir skitbra.

Ska köra så tills jag åker till Sundsvall med mamma om en vecka. Får hoppas att jag ser några förbättringar på kroppen. Sen när jag är i Sundsvall blir det att äta riktig mat, annars kommer jag aldrig palla att laga mat till massa andra.

Men när jag kommer hem kör jag igång igen!


Drop it

Varit hemma ett tag nu men inte haft tid att skriva. Hade jättetrevligt hos Leo iallafall. Vi badade, grillade, kollade film och sen fick vi lite nattligt besök som dock inte var det roligaste .. Men ska inte skriva om det här.

Åkte hem med Micke idag, dom skulle bjuda oss på middag. Men orkade ingenting, ska börja med en ny diet nu också. När dom hade käkat klart tvingade Micke mig att tävla med honom. Vi skulle skjuta luftgevär, bästa utav 5. Och vem vann?  Jag såklart ; ) Första gången med 2 poäng andra med 14. Haha. Nu ska jag ut och springa en sväng :)

O V E R  A N D  O U T





Dont do this

Nu åker jag till Haga för att spendera dagen med Leo :) Hörs kanske ikväll




Not worth it

Förstår inte hur jag inte kunde se vem du egentligen var efter alla dessa år. Förstår heller inte hur du kunde ljuga mig rätt upp i ansiktet. 

Blir så arg på mig själv för att jag trodde dig. För att jag försvarade dig varje gång någon sa något dumt om dig. Hur kunde jag vara så dum?!
Varför jag kan aldrig lära mig att lyssna på mina vänner? Det är ju ändå alltid dom som har rätt i slutändan.

Men allt det här är så sjukt. Jag hade en bild utav dig i fyra år. Även fast du sårade mig så var det alltid en sak jag höll fast vid. Visste att denna sak skulle du aldrig kunna göra. Aldrig. Och sen får man veta att du var precis som alla andra. Ett riktigt jävla svin.

Minigolf

Var iväg och spelade minigolf med Jossan. Den lilla skiten vann ju såklart. Fast vet inte om hon fuskade, hon både skrev ner på lappen och räknade ut ; ) Efter minigolfen köpte vi en glass och dricka och fikade lite.



Dalhalla i bilder















Tack Johan för de fina bilderna på mig ..







Våra platser var inte helt fel :)



Nu har jag fått upp mina videoklipp. Dålig kvalité dock.



Ursäkta att jag sjunger på den här videon. Haha






De som spelar är Robert Wells och två killar till. Dom är runt 10-11 år. Skitgrymma!



Rhapsody in rock

Jag vill tillbaka till Dalhalla! Fan vad jag älskar att gå på konserter, helt sjukt ..  Iallfall igår så åkte vi hemifrån runt tre. Var framme i Rättvik vid sex och då käkade vi sen handlade vi godis och åkte sedan till Dalhalla. Vill bara säga; Ha ALDRIG högklackat om ni ska dit. Aldrig! Det är så jävla branta backar. Mamma bara skrattade åt mig när jag trippade fram på mina 10 cam klackar .. inte roligt!

Började nästan gråta när dom började med att spela Michael Jackson låtar för att hedra honom. Blev sjukt glad.

Artisterna va sjukt duktiga i år med. Bara alla i publiken som är så tråkiga. Dom bara sitter där, klappar inte händer eller låter någonting alls, jättedåligt drag!

Artisterna som var där igår var ;
La Gaylia
GLENN HUGHES!!! Helt sjukt ! ( varit med i Deep Purple och Black sabbath)
Albert Lee ( Känd som gitarristernas gitarrist)
Jakob Samuel ( sångare i Poodles)
Vocalettes
Pablo Cepeda
Team Wells kören ( sjukt dålig scennärvaro på dom, haha )
Jörgen Mörnbäck ( jätterolig komiker )
Nina Söderquist
Stephen Brandt-Hansen
Roma & Sven ( cirkuspar )
Mattias & Hanna ( dansade + akrobatik )
 Robert Wells ( såklart ! )


Glenn Hughes har ju den sjukaste röstan av alla! Han är känd som " Singers Singer ". När Robert ropade ut honom satt mamma och jag bara och gapade! Jag som Älskar rock!! Så kommer en hårdrocks och metal sångare ut. Han var sjukt grym på scenen. Blev nog lite kär ;)
Det var nästan bara rock igår. Like it

Spelade in hur mycket som helst igår men både ljudet och bilden suger. Men här får ni se lite av Glenn Hughes på scenen iallafall.                          
                                                                                                        ENJOY


Bdb

BTW


Skaffat bdb ;
inittowinit




Outfit




Dalhalla

Idag runt tre, åker jag med familjen till Dalhalla och lyssnar på Rhapsody in rock ! Nu blir det fjärde gången vi kollar på det. Blir så otroligt irriterad på folk som inte ens har varit där och har så många åsikter. Som att dom tror att det är bara en massa klassisk musik? Och att det är allmänt dåligt? Åk dit istället!

Det är hur bra som helst. Artisterna är alltid grymt bra. Man blir så avundsjuk när dom står på scenen, vill själv gå upp. Och sen när det är i Dalhalla blir det ju bara så mycket bättre. Var där för tre år sen då hade dom med raketer, helikoptrar, stuntmän, vattenskoter och mkt mer. Så jäkla kul!








Woohoo

Nu har jag hunnit springa en runda på 3,5 km sen färgat håret! Vilket blev helt jävla hemskt. Varför, VARFÖR har jag inte silvershampoo hemma? Bra dum är jag ..



Jotack, kolla färgen på håret och inte på ansiktet


 








Nog för att jag tog mammas skitkamera, men man ser väl ändå att det ser HEMSKT ut?! Hm, det ser ju tillochmed mörkare ut på efterbilderna där nere? Aja, så ser det iallafall Inte ut!


Dennis kom på denna till mig;  Med gult hår att svårt att vara sexig. Men jag gör mitt bästa för att lösa problemet. Efter en Google-sökning fick jag reda på att gult passar bäst med rött. Jag fick till banken och växlade in en femhundring till mynt, sen gick jag vidare till solarium. Där låg jag ett par timmars, tills jag var helt illröd. Jag såg mig i spegeln och tänkte "röd och gul" nu är jag snygg, i alla fall inte ful. Typ lika snygg som en McDonalds-skylt.

Kalas för Frida

Nu har jag varit och fixat kort, handlat present åt Frida och firat henne! Kortet blev jag inte alls nöjd med, inte Sandra heller. Men vi är ganska kinkiga ; ) Till Frida köpte vi två klänningar. Som hon blev jätteglad över:) Trevligt att träffa Björn och Tanja också.

Men som vanligt när man är där med en viss person blir man ju så jävla sur för att hon bara sitter där på sitt feta arsle och aldrig hjälper till .. Menmen, sånt är livet ;D






Johan, Sandra, Mamma, Marre och Pappa



Marre, Micke, Frida och Björn



Födelsedagsbarnet



Sandra, Pappa, Marre, Björn ( han tog Fridas mössa så att hon skulle vilja ha den på sig ), Frida och Mamma





Drop it

Köpte även hårfärg idag, så ska skynda mig och färga det innan Sandra kommer och hämtar mig. Vi ska in och ta kort. Hon ska ta till körkort och jag till ID. Sen ska vi gå på stan och leta present till Frida som fyllt 2 år :) Efter det åker familjen och firar henne.

O V E R  A N D  O U T



gotta love it

Hemma nu från Lovisa! Blev att jag sov över där:) Var så jäkla kul att träffa henne, inte gjort det på över en månad.
Iallafall, kom till stan vid typ tre. Vi handlade godis och sen skulle vi hyra film. Stod där hur länge som helst men tillslut gick vi därifrån med 2 skräckisar.

Kommer hem till henne, sätter på en film och börjar tjocka godis. Filmen sög! Så jävla dålig. Först fattade vi inget av den sen helt plötsligt blev alla mördade. Sjuk film. Sen grillade vi lax vid sextiden.
 
Hm, vad gjorde vi mer. Kasta pil, spela kort, och spela nåt skitkonstigt spel som vi hittade på egna regler till. Sen drack vi lite drinkar, spela ännu mera. Sen tillslut gick vi in vid typ kvart över elva och kollade på den sista filmen som också var helt störd. Lite bättre än den första men ändå sjuk.



























what if Im falling for you?

Nu är jag hemma en snabbis sen åker jag och mamma till veterinärenm med Kajsa och Nova. Bägge två har ögoninflammation. Kajsas öga var bra ett tag men antar att min bror inte tvättade rent det .. Iallafall sen åker jag till Lovisa, vi ska hyra film och svulla godis ;D Nej nu har jag inte tid, ska fixa mig :)


O V E R  A N D  O U T




Let me get behind you



Blev mat idag med, mums !

Gives you hell


En helg med fam. Jonsson

Nu är jag hemma! Har egentligen inte så mycket att skriva. Men det var otroligt skönt att komma bort ett tag! Vi har haft det roligt och mysigt! Men att vara med sin kusin för mycket tar på krafterna ; ) Särskilt när man spelar dam och förlorar hela tiden.. Och det enda Jossan gjorde var att asgarva åt mig. Inte kul ; )

Och sen har jag velat slå henne gul och blå när hon sagt de här meningarna HELA tiden; " Loverboooy"  och " Aa men tungan då det var ju typ det roligaste"




Haha posarn framför slottet i Mariefred











Sitter på berget och dricker cider. Mys!

























Packat och klart

Har packat färdigt nu. Hatar att packa, glömmer nästan alltid nåt! Men nu tror jag faktiskt att jag har allt !






 

  • Handduk
  • Trosor x 2
  • Strumpor x 2
  • Mjukisbyxor
  • Jeans
  • T-shirt
  • Linne
  • Tjocktröja
  • Borste
  • Kamera
  • iPod
  • Bok
  • Tandborste + Tandkräm
  • Mobil
  • Solglasögon
  • Shorts x 2
  • Flipflopps ( stavning !? )
  • Tuggummi
  • Bikini
  • Body Lotion
  • Lypsyl

Mycket grejer för två nätter ;D haha




Kände att min kamera inte riktigt ville samarbeta ..

Ligger med båten

Jag är galet trött. Satt vid msn hela natten, vilket jag absolut inte ska klaga över :) Men det blev nog lite sent. Kom i säng vid fem. Och då var lilla Kajsa jättebusig, så det var ju bara att leka med henne en halvtimme. Sen kunde vi sova. Och hon låg på mig. Inte skönt!

Vaknade av att Sandra ringde mig 347 ggr på hemtelen och ännu flera ggr på mob. Jävlar vad arg jag blev. Hade precis varit uppe för att släppa ut Kajsa en snabbis och sätta igång en tvätt. Somnade om och hon fortsatte ringa, sen helt plötsligt var hon inne i rummet, drog av täcket och skrek; GODMORGON!!! Då var klockan nio ..

Hade glömt att jag lovat henne och följa med till IKEA. Så det var ju bara hoppa in i duschen och fixa sig och åka dit. Tänkte sova på vägen dit men människan var ju så jäkla pratglad och pigg så det var ju bara att prata på liksom -.- ! Äntligen hemma nu iallafall, ska packa mina grejer och fixa Kajsas mat och leksaker så att hon inte dör hemma hos Micke i stan ;D.

Har även fixat mat och vatten åt Skrållan i friggeboden. Men nu kom jag ju på att vi har en innekatt också, vem fan ska ta hand om henne? Stackars katt:S Micke får nog ta henne med:P

Kanske ska säga vart jag ska? Haha. Glömde det. Jag och Jossan tar bilen idag till Mariefred! Hennes föräldrar ligger där med båten ( höhö, kul mening.. ). Vi stannar tills på lördag:) Mysigt! Jossan åker dock bara med för vi ska äta pizza idag ; )  Eller hur?! Men det ska bli så skönt att komma bort lite, har ju varit hemma hela lovet för att jag inte bara kan lämna lilla Kajsa. Oh btw, hon var så jävla söt när jag vaknade idag! Hon brukar aldrig ligga nära ansiktet, men när jag vaknade låg hon precis bakom mitt huvud och så kollade jag bak på henne. Då fick jag en stor puss i pannan. Så söt min lilla tjej är!



Min lilla hårboll!



no no no no no no no no ...

Även fast jag tycker killen är sjukt jävla snygg vill jag strypa honom efter 20 sec ..



Skuggor


Hittade lite häftiga skuggbilder!












Piercingar

Detta är ju helt sjukt! Vem skaffar såna här många piceringar, på magen !?










Dinner ohyes

Bjöd Jossan på mat idag! Blev mycket skrik och galenheter kan jag ju säga.. Haha. Det första hon säger när hon ser allt jag skurit upp är ;" Sorry fia men jag äter inget av de där "  Jävla bra det kändes då ! Men hon åt iallafall ; )



Det här skulle jag laga!









Medans jag lagade mat fixade Jossan efterrätt :)



Höhöh, ser ut som en jordhög ; )



Jossan tyckte att jag var för långsam med att laga mat, och det var hon inte blyg att visa ;)



Och när den ÄNTLIGEN var klar, ska hon äta ALLT det här :D!



Efterrätten skulle vara jordgubbspaj. Blev mera glass med varma jordgubbar :D Haha, men gott var det!









All I wanna say is that

Hoppas ni får ett bra liv tillsammans!
Verkligen, ett kanon liv ..






Ps! jag och Paulos på bilden. Vi träffades i Grekland för tre år sedan. Nu har han gift sig..

HÅLL KÄFT

Nu är jag sjukt trött på folk som inte håller koll på vilken blogg dom skriver till! Har fått ett tjugotal kommentarer från ett par systrar som är med i en tävling om en dator, visst kul för dom men sluta störa mig! Jag kan ändå bara rösta en gång!!

Och sen ett tjugotal från en anomym som skriver om en gratissida. Okej, en gång är väl okej men jag kan inte bli medlem mer än en gång!





typ så sur blir jag

Godmorgon

Ska snart ut på en springtur. Får panik av att inte träna.. Iallafall, skulle sprungit imorse, går upp vid nio och tar på mig kläder. Då märker jag att min iPod är urladdad. Då fick jag nog och gick och la mig till tio över ett. Haha.

Imorgon åker mamma och pappa bort till något hundläger. Skönt! Blir ensam tills på söndag. Imorgon har jag bestämt att jag ska laga middag åt Jossan, hon verkade dock lite osäker när jag sa vad jag skulle göra. Men nu ska jag ut.

O V E R  A N D  O U T



springa på stranden? jatack

Yeaah



Fortsätt strömma in tack, hoppas ni stannar bara ! :)

Tårtor

Går ju som sagt på Hotell & Restaurang! Tänkte visa er två tårtor vi gjorde där när vi hade bagerivecka. Jag, Jintana och Ninni gjorde dom fina mästerverken :D







Kanske ska börja ta in beställningar på tårtor från er läsare ? :D

Ny blogg !

Inte jag som skaffat ny blogg om ni trodde det ; ) Men en vän har skapat en blogg och tycker ni kan ta och kolla in den ! :) Det skadar ju inte, visst ; ) ?



Skratt fnatt



Så jäkla rolig! Ni kommer ångra er om ni inte kollar på den



- Under my umbrellaa (8)
 - That's a lamp!? ^o)

Nyfiken

Jag är lite nyfiken, eller lite. Jag är väldigt nyfiken på vilka det är som läser min blogg!
Berätta hur du hittade hit
kanske? :)
Även fast det är första gången du är inne här!





Got ya'


Svaren på frågorna!

Varför bestämde du dig för att börja blogga? Jag och en kompis satt hemma och hade det tråkigt också började vi prata om att ha en anonym blogg. Att vi skulle skriva om våran vardag precis som vanligt och ha lite åsikter ibland men vara helt anonyma. Det tyckte jag verkade kul och satte igång, men var inte anonym så himla länge.


Vilken är din favoriträtt? Oj, har många favoriträtter. Men en som står högst på listan är en kycklinggryta jag brukar göra, med champinjoner och paprika. Skitgod!


Din favoritbok? Har ingen särskild favoritbok, bara författare! Stig O Blomberg. Alla hans böcker är otroligt bra.


Vem är PIP? Det säger jag inte ännu, han får heta "PIP" ett tag till. Tills jag kan nämna hans namn.


Häst eller Ko? Hm, i vilket sammanhang? Att äta? Inget av dom. Att klappa och så vidare, häst!


Choklad eller Lakrits? Älskar bägge av dom. Men om jag måste välja blir det choklad.


Hur många läsare om dagen har din blogg? Det är helt olika. Men nånstans runt 100-150.


Är Kajsa din egna hund? Hur gammal är hon? Ja, hon är min egna hund. Fick henne när jag fyllde år. Hon är fyra år.


Vilket program går du? Jag går Hotell & Restaurang!

ALDRIG MER

Aldrig mera kött! ALDRIG!! Fyfan ! Grät mig igenom vareneda bild. FYFAN !!!!! Hur kan man göra så mot ett oskyldigt djur !?! OCH SÄG FÖRFAN INTE ATT DET ÄR DÖTT FÖR DET SPELAR INGEN ROLL!!!!!

http://www.animalrights.se/wallsofglass/index.html

Känsliga tittare varnas

Frågestund

Har inget bättre för mig så tänkte köra en frågestund! :) Fråga om precis vad som helst och jag lovar att svara ärligt på allt! Svarar på frågorna när jag fått tillräckligt många.


Kom igen nu och fråga på!



Food

Kom alldeles nyss hem och fick en trevlig överraskning. Kina mat! Wokad kyckling med cashewnötter. Min favoriträtt ;D



Movietime

Ska hoppa in i duschen nu, klockan fem kommer Micke och hämtar mig. Då åker vi och kollar på Änglar och Demoner! Äntligen. Har läst boken och den är superbra, hoppas på en lika bra film!


Drop it

Den blev faktiskt god. När man dränkte den i vaniljsås :D







Paj !

Ah bestämde mig för att göra paj. Förstår dock varför jag inte kan lyckas med en sån enkel sak? Om man kollar på sista bilden så ser det ju inte särskilt normalt ut ..










Nu ser man ju inte så bra, har ju den sämsta kameran i världshistorien.
Men nu är pajen klar, kanske blev bra trots allt


Mums!

Någon mer än jag som bara äter krusbär innan dom är mogna? Dom är ju godast då !
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra av dom .. Äta som dom är? Eller kanske göra en paj?







Gosh

Sitter och pratar med David på msn. Vi pratar om namn till våra barn. Eller han säger bara massa namn och jag ska säga vad jag tycker om dom. Kan tycka att vissa är fina men har redan bestämt mig för två till mina barn. Liam och Isak. Jag älskar de namnen!

Har ni börjat tänkt lite på namn till era barn? :) Lite kul att leka med tanken iallafall.


gotta love it

Var nyss ute med bushundarna. Skitkul att Kajsa leker med lilla Bonni. Men stackars Nova blir helt utanför ;P Haha.







Bonni fick agera fotomodell. Är hon inte bara hur söt som helst?





Jesus..

Har ni sett "Marley and me"? Den är bra. Den är faktiskt jättebra. Knäppte på den och trodde att det skulle vara en komedi. Men när filmen var slut satt jag på golvet och grät floder! Den är så oerhört sorglig. Kände verkligen med dom i filmen. Helt otroligt.
En av de bästa filmer jag sett. Började tänka på älskade Vickie när jag såg den. Lilla, lilla Vickie. Gud vad jag saknar dig. Min bästa vän. Det känns så konstigt att hon är borta. När vi låg och skulle sova sa jag alltid; "Vickie du kommer väl aldrig försvinna? Du kan inte göra det. Du kommer leva förevigt. Du och jag" Även fast jag visste att hon inte skulle göra det så kändes det bättre att säga så ..

Den hunden har hjälpt mig så mycket i livet. Stora och små problem.

Har jag gråtit har hon alltid lagt sig framför mig, kollat in mig i ögonen och nästan gråtit med mig.

När jag tyckte hon verkade ledsen satte jag mig alltid på knä och hon gick in i mig så jag ramlade baklänges, det älskade hon. Då log hon, man såg verkligen när hon log. Finaste leendet.

Innan vi skulle sova fick hon alltid gå in i mitt mörka rum och kolla så att det inte var någon där.

När vi var på promenad och jag tyckte hon gick för segt sa jag "Vickie, någon tar din mat!". Då blev det fart på henne. När hon skulle ha mat och det stod på sväll, blev det översvämning av dregel i köket. Man fick akta sig så att man inte ramlade.

Minns hur hon och jag gick på promenad när jag kanske var sju. Mamma hade sagt dagen innan att det inte gick att ha henne lös för hon bara stack. Då skulle jag motbevisa det lite så jag la kopplet på henne och hon fortsatte gå bredvid mig. Sen hade jag alltid henne lös. Hon stack aldrig från mig. Gick knappt en meter ifrån mig.

Jag kallade alltid henne min Grizzlybjörn. Hon såg ut som en björn när hon gick.

Saknar att hon när vi sov, tog all täcke. Och hela sängen. Och när man bad henne flytta på sig så fnös hon bara. Haha. Knäppa hund.


Det var verkligen inte bara som att förlora en hund som vissa säger. Hundar blir familjemedlemmar. Och ens vän. Och Vickie var verkligen min bästa vän. Finns inte ord som beskriver hur mycket jag saknar henne. Om jag bara kunde få se henne, krama henne, en sista gång. Skulle ge allt för det. Allt!



 


Höhöh



Okej visst! Jag har velat gått ner i vikt men det här var väl lite brutalt kanske?

Woohoo

Slutat ladda ner musik? DUMT!! ( ;

 Klicka på bilden




I love food

Blev pyttipanna iallafall. Som sagt, ingen direkt lördagsmat. Menmen, gott var det :)




 
Ser ju faktiskt ganska nasty ut..



Men det var goooooott



Nu ska jag iväg och busa lite med Tussan :)




Besöksrekord?

Märkt att vissa stör sig på att jag spammar "storbloggarna". Haha. Och skriver typ " Du är ju bara ute efter besökare"  "Vill du inte ha läsare som faktiskt bryr sig om vad du skriver? Antar bara att det är småbloggare som inte har några läsare Alls som skriver så? För mig funkar det, dom hittar min blogg och bevakar mig om dom gillar den.

That's it!



tokig !

Efter såhär många år förväntar man sig kanske att ens förälder ska veta vad man gillar för godis :O



yack ..

Skulle hellre vilja ..

Ligga i ett mysigt spabad i *pip* 's famn.




Eller kanske gå på Big Comedy med Jossan?



Eller bara ... äta godis och prata med Jinpin?



Eller mumsa på det här på tåget från Västerås?



MCDONALDS MAT! Det vill jag ha, bigtime..





Okej, kände att det blev lite mycket mat i slutet.. Men knappt ätit något idag :O Vet inte alls vad jag ska laga heller.. Kycklinggryta? Hälleflundra och nån god sås? Min nya <3 rätt pyttipanna med rödbetor och vändstekt ägg? Har aldrig gillat det så nu kom allt på en gång, love it! Men det känns lite fel en lördagkväll. Vafan, hjäälp!

What to do?

Mamma och pappa sticker på fest och jag är valpvakt, kattvakt, och blommvakt..
Äh, ska iallafall vattna dom åt Jonssons. Igår var jag hemma hos dom 5 ggr tror jag för att ge deras katt mat och för att hon skulle få sällskap. Idag var jag uppe tidigt och gav henne mat samt lekte med henne. Sen gick jag hem och då började det regna sprang tillbaka och släppte in henne, då blev hon glad sötan ;D

Tog med mig Kajsa dit en gång. Satte på en film och dom började leka? Haha. Tussan tror nog ärligt talat att hon är en hund! Tidigare i veckan låg hon på plattorna och gnagde på en pinne också.

Bunkrar upp med massa roliga filmer, cola och godis! Får kanske lite "kungligt" besök :) Nu blev ni allt nyfikna ; )



Hot hot hot - not !


Försvann igen ..

Sorry, har inte haft orken nu igen att sitta här:P Vem vill sitta inne när det är fint väder ute? Inte jag !
Iallafall så var jag hos Mica i förrgår tror jag att det blir. Ah vi solade, hade det trevligt och hon blev sjuk.

Sent på kvällen får jag iallafall för mig att spela Wii, boxning. Blev helt sjukt insatt i det, slet av mig kläderna och stod där och svettades. Haha. Sov där en natt till och sen åkte jag hem. Var hemma i några minuter sen skrev Jossan och frågade om vi skulle hitta på något. Crocket tyckte jag,och gissa vem som vann bägge gångerna? ;D
Nu har jag glömt bort om det var denna dag vi åkte och käka pizza också, tjockisar som vi är.
Jossan är ju så jävla pinsam.. Vi är inne på Karavan och har precis fått maten, då säger hon : Fan, det här luktar ju skit! Hon menade dock mina bananer bara, för hon gillar visst inte de på pizza men kul för dom som jobbar där och få höra sånt :P Haha.
Dagen efter solade jag lite och väntade på att Jossan skulle sluta sen åkte vi och badade. Sen hem och göra räkmacka :) Mums. Vi kollade film också, " I'll always know what you did last summer". Knepig film. Efter filmen gick jag hem och sedan kom Ninni. Vi pratade lite och sen sov vi. Vaknade idag vid åtta, skulle egentligen ha badat idag med Jossan men vädret lockade inte direkt.

Har nu storstädat mitt rum, käkat, målat och lekt med en hundvalp som vi passar till tisdag, Bonni. Nu ska jag ut och springa :)



Vart tog alla vägen?

Har märkt att nästan alla mina läsare har försvunnit :O ! KOM TILLBAKA!! Jag uppdaterar ju nu igen !

RSS 2.0