last day

Här irrar man runt som en galen kyckling och ska vara RÅsnygg tills ikväll, det är fan jobbigt.. puuuh.

Igår fick jag världens bästa överraskning, min underbara pojkvän är i staden, han tillochmed bjöd mig på en sexrättersmiddag i Stockholm och jag tackade nej :) fan vilken snäll flickvän man är. Men har man planer med sin babboon så äre spikat.

Har tillochmed nyårlöften som jag iår tänkt hålla .. iaf försöka !
1, motionera meeeeeeera
2, träffa min älskade pojkvän meeeeera
3, sluta tröstäta en massa när jag har sett något sorgligt som att Nemo Alltid försvinner från sin pappa.. hur mycket jag än skriker att han Inte ska nudda båten ..
4, bli seriös i denna lilla blogg
5, bli känd
6, skaffa silikontuttar
7, bli platinablond, skaffa chihuahua och byta namn till Haris Pilton.
8, sluta vara så oseriööööööös..
Just nu sitter jag i soffan och kollar på en liten säl som sitter i mjukisbrallor och bh som också rullar runt på golvet, det är extremt underhållande och läringsrikt, det är otroligt hur många kullerbyttor man kan göra innan huvet ramlar av. Nej, nu måste jag gå och försöka fixa mitt otroligt vackra ansikte så jag faktiskt kan träffa människor idag. 

GOTT NYTT ÅR FÖRFAAAN !!!!!!!!!!


day 1

jag har ett distansförhållande
har ni ?

I såna fall vet ni hur bajs de är.
Men ibland äre faktiskt okej, det är ju som att man har pojkvän dom få få få få få FÅ gångerna om året man  ses. För dom som är såna som inte kan vara trogna är det ju en helskön relation, ( nej, syftar inte på mig, varför tror ni det?) men för dom som vill ha EN i sitt liv (hur man nu kan vilja ha det) så är det som rännskita på självaste julafton. Min alldeles egna tolkning, I'm proud over it. Jag har förresten aldrig haft rännskita.. någon som kan beskriva känslan ? helst detaljerat..

Men bortom allt de negativa finns de ett ljus i mörket, (också egen tolkning)..
hursomhelst kommer den här bloggen handla om me myself and I.
Och prinsen i the town called "anonym" .


RSS 2.0