Anonyma

Tänkte bara tipsa folk som skriver anonymt och använder falska namn. Ingen idé att göra det när ni kommenterat innan med era riktiga namn, kollar ip-numret.

Uppdatering

Har inte skrivit på jäkligt länge nu. Har inte haft orken att sitta vid datorn.
Ni kanske undrar vad som hände med Idol, jag gick inte vidare men dom sa inte nej till mig heller. Jag sökte aldrig. Stod i kön och fick panik och åkte hem. Så var det med de artistlivet. Ska nu börja ta sånglektioner så jag kanske får lite självförtroende och söka nästa år.


Puss på er

Västerås

Är i skolan! Har gjort ett prov som handlade om vatten, och sen har jag pluggat en massa, och ätit godis (A)! Ska väl hem och cirka 3 timmar och springa och plugga lite mera. Samt träna på sången:)

Imorgon blir det skolan på morgonen, nationella i engelska! Uppsatsen, inte ett dugg nervös faktiskt. Men det kommer väl lagom till när vi ska börja skriva.

Efter skolan åker jag och Jossan till Västerås, äter lunch, shoppar och kollar på Big Comedy! Det är våran julklapp till varandra. Fan så roligt det ska bli ;D
Nu kommer jag inte ihåg alla komiker som ska vara med men min idol ska ju med ofcourse ; JOHAN GLANS!!!!  och sen Petra Mede, Henrik Schyffert och sen tre till ;D. langar massa bilder imorgon, nu ska jag ut och sola lite ; )

O V E R  A N D  O U T


Clownerna 1 och 2

Riktigt skönt pass! Och jag älskar ledarna där, så otroligt trevliga. Vi sitter på en bänk jag och Jossan och väntar på att passet ska börja, då kommer ledaren fram och hälsar på oss för att hon såg att vi var nya. Man känner sig så välkommen då! Dom är spralliga, ler hela tiden och är urgulliga :D

Vi tränade i en timme och efter en halvtimme kommer våran gamla lärare från Lillkyrka in, som vi hade i sexan. Haha, hon kände inte ens igen mig. Jossan log hon åt men jag dög inte ; ) Btw så ska jag och Jossan träna på kordination, om det är det man tränar då? För om ledaren gör en sak med benen och samtidigt en sak med armarna så ramlar vi typ, vi ser så jävla klantiga ut. Alla som är typ 40-50 klarar det hur lätt som helst men vi ser ju ut som clowner!

Nu ska jag äta lite middag!            
                          

Clown 1


 


Clown 2


                                                                                         





over and out



Träning

Nu drar jag och kära Josefin på ett gympapass (?) tror jag det var och pumpar järnet :D Haha. 


PUSS


tiden går för fort!!

Herrejesus, det är snart lördag och jag ska sjunga inför juryn. SNÄLLA kan veckan gå skitsakta så att jag hinner förbereda mig psykiskt, OCH fysiskt för den delen, ska ju inte se ut som att jag bott på McDonalds heller ;) Nedå!

Ser verkligen framför mig hur det kommer bli på lördag

Juryn: Hejsan, vad heter dudå?
Sofia: ööh, flaflafla
Juryn: Ehm, okej. Vad ska du sjunga?
Sofia: ööh, flaflaflaa
Juryn: Aha? aja sätt igång då
Sofia: ( springer mot utgången)


Har faktiskt drömt mardrömmar om de! Har lust att skicka en video till dom istället och ursäkta att jag inte kunde närvara men hoppas att dom godtar detta videoklipp + lite godis. Tror ni det skulle funka?


GODNATT

Veckans blogg/Solarium

Glömde berätta att jag anmält mig till en tävling i Idas blogg, hon drar en vinnare som blir veckans blogg :) Det var 35 som anmälde sig och nu är det 10 stycken kvar som man kan rösta på! :) Ni får ju jättegärna lägga en röst på mig(A)

Kunde tydligen inte länka men här är Idas blogg: http://idaseverinsson.blogg.se/


------------

Och så var det där med solarium.
Hörde på radion igår att dom kanske införa en lag, 18-årsgräns på solarium.
Jag blir helt chockad, snart kan man inte göra något alls förräns man är 18!
 
Man kommer få sitta hemma inlåst i en jävla cell och få hemundervisning för man är inte tillräckligt mogen för att gå utanför dörren förräns man är 18.
Nej men allvarligt, lite kan man väl få bestämma själv? Om det är cancer som gör det hela, så kan man ju få det även fast man är 14 t.ex?

Jag solar ganska ofta för jag ser mig själv som finare när jag är brun, nu tar jag inte så mycket skada över om dom skulle införa lagen då jag snart är 18, men alla andra som är under 18 och solar då? Nej nu tycker jag fan att dom får skärpa sig med lagarna, någon måtta får det väl ändå vara?!


 


you can do it

Nu blir det ut en sväng och springa! Hörs sen.
Puss





Pärtan ville vara med på bild (A)

Café a la Sofia?

Tror att jag nyss gjorde världens godaste macka. Jäklar vad god den blev!
Funderar på att starta ett litet mysigt café, skulle ni besöka de?:D




Jag lyckas fan alltid, skulle ta en fin bild på mackan. Men vad ser jag nu, en SMÖRKLICK på den? Hur kom den dit?!


Sommar, glass, och solbrillor

Idag är det en bra dag! Började med två lektioner i skolan, vilket är alldeles lagom. Sen kände jag att en glass skulle sitta bra, så jag och Lovisa gick och köpte 8 (!!) pack glass! MUMS. Man får unna sig ibland! Och det var mini glassar faktiskt.

Iallafall så satte vi oss i en park på en brygga och hade det skitmysigt. Vi matade våra vänner änderna, vi spelade luffarshack, vi åt, vi tog massa bilder och vi låg på fåren (stenar).

Riktigt skönt var det att umgås med Lovisa, nu får vi fortsätta så här! Med våra spontangrejer, I like it! :)
Men nu kan jag inte skriva mer, ska lägga in alla 100 bilder så att Lovisa får se! Skriver ikväll


Härligt, va ? :)

Sen kom vi på att Lovisa är ju gravid!!! Eller är det alla glassar ? Hm ..


Jag gillar glass ;D


Lovisa började skratta åt en bild och böjde ner huvet och kom upp såhär x) - JAG ÄR BLIND! moment


Men ja, jag gillar glass ..


Oh yeah we like it


Keep it up

BLOOPERS!!!


Sötan då


Grrr


Kameran fångar allt


På väg upp, kom igen ta i! (hippie)


Mina blir ju inte ens roliga!!!


Döda mig inte Lovisa, du är söööt!
Denna bild får avsluta min underbara dag!
PUSS

Klar!

Så nu har jag spelat in de. Låter inte bra direkt men hade inte tid eller ork att sitta och sjunga om den för varenda litet fel jag gjorde så ni får nöja er med den där helt enkelt :D





Audition låt!

Nu har jag hittat min låt som jag ska sjunga på Idol ! : ) Kanske spelar in när jag sjunger den också och lägger ut, får se!

Kat Deluna - Love Me Leave me


Victor

Var inne på mammabeckas blogg och då hade hon fått en kommentar av någon Sandra som skrev om lilla Victor 1,5 år som hade dött i cancer. Nu håller hans föräldrar på att samla in pengar till barncancerfonder! Deras mål var 100.000 kr men nu är dom uppe i 223 750 kr. Bara 1,5 det är helt otroligt! Det är så jäkla orättvist, vad hade han gjort för ont?

Sandras blogg
Direktlänk om du vill skänka pengar till fonden






Du log mot mig
En sista gång
Du var så lugn
Som om du redan gett dig av
Du såg på mig
Att jag var rädd

Hur kan man nånsin' va' beredd?

Jag fick låna en ängel
Som spred sitt ljus i mitt liv
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
För en stund Du gav mig allt
Ett hjärta kan
Du lever kvar i mig
Så länge livet ger mig tid
Du sa till mig 'Var inte rädd'

Men säg mig hur kan man nånsin' va' beredd?

Jag fick låna en ängel
Som spred sitt ljus i mitt liv
I varje andetag
Du togs bort från mig
 Alldeles för tidigt
 
Jag fick låna en ängel
För en stund Min ängel..
(Jag fick låna en ängel)
Du spred ditt ljus (i mitt liv)
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
Jag fick låna en ängel
För en stund.

Fun fun

Lite fler klipp kommer nu ! :D




ENJOY






Cut it out

Har däremot en massa skitroliga klipp på henne när jag pratar och hon ska mima allt jag säger. Det blir faktiskt skitroligt när man gör så! :D Ska fråga henne imorgon om jag får ta upp dom!

Sovande vän

Mica och jag skulle spela in videos ikväll hade vi bestämt men vad gör hon? Hon somnar!! Kul! Men hon brukar prata om såna jävla roliga saker så tänkte filma henne, och såklart svarar hon bara på vad jag säger. Jävla Mica och vara tråkig, blir riktigt besviken ;D

Menmen, har ni tid över och vill kolla på ett skittråkigt klipp så varsågoda!

like it didn't matter

Ska ju egentligen inte skriva men tänkte bara tipsa om min väns blogg :) www.kirrabiffen.blogg.se. Hon har inte skrivit så mycket ännu men lite respons skulle nog peppa henne ; ) Hon är tok bra på att skriva :D Godnatt!


Unicef

Jag tror jag gått och blivit galen. Först Idol och nu Unicef. Ni kanske har hört på radion att Måns Zelmerlöw ska sjunga sin låt Hold on på den galan. Och dom ska göra den låten till världens längsta låt, nyss anmälde jag mig till kören. Hoppas jag kommer med!
Skulle vara en sån otrolig känsla! ååh, hoppas hoppas.          Håll tummarna för mig!


Stick with you

Kommer inte skriva på ett tag nu, har inte alls tid till det. Har egentligen bara tid med EN sak just nu, och det är att plugga stenhårt. Men inte ens det gör jag. Jag tränar, hela tiden. Eller så planerar jag hur jag ska träna.

Mår dåligt när jag sitter still, när jag varit ute och sprungit kommer jag hem och sätter på bodycombat eller tränar på min dans. Blivit lite beroende kanske? Japp. Nu är det bara bra att jag rör på mig, men vill inte bli så smal som jag var 2006, åt knappt alls då och vägde 48-49 kg. Hoppas bara att jag kommer kunna sluta nu och inte bli helt galen och träna tills det inte finns något kvar. Men nä, det är nog ingen fara. Några kilo ska iallafall bort ;D

Blir irriterad som fan när folk säger som att dom vet Exakt hur mycket dom ska gå ner " Jag ska gå ner 4 kg." Varför inte bara skita i att ställa sig på vågen och träna tills man själv tycker att man ser bra ut? Hellre att man ser bra ut och enligt vågen väger man mycket, än att man tycker att man ser skitstor ut men på vågen står det 45. Men det är väl en smaksak kanske? Jag har slutat väga mig nu helt, eller nej nu ljög jag faktiskt, vägde mig för ett tag sedan och har gått upp?! Äh, muskler väger mer än fett ;)

Ser själv att jag blivit smalare, och andra med så struntar helt i vågen!

Btw, är det nån som har tips på en bra låt att sjunga på Idol? Engelsk, inte så jättelugn låt (:



Långa nätter

Jag blir så otroligt irriterad på alla människor som går runt och tror att dom äger allt och alla. Tror att dom är nåt för dom sitter vid en dator och kallar nån fula ord. Går och kollar snett på folk som inte ens gjort dem nåt. Är det svårt att förstå det här; GE respekt och FÅ respekt.

Har ett bra ex på det som hände idag. Jag och tre kompisar kommer ut ur matsalen och där sitter några tjejer som fullkomligt Hatar mig. Och varför dom hatar mig är så jävla löjligt egentligen. En utav dom är kär i N, och är det mitt fel? Nej. Och alla dom är vänner med en tjej som ett annat ex varit tillsammans med. Dom gjorde slut och han blev tillsammans med mig, är det mitt fel att dom gjorde slut två veckor innan vi ens började prata? Nej! Han hade väl också känslor, det var ju inte bara jag. Inte direkt så att jag stod med en pistol och tvingade honom att tycka om mig.

Men iallafall, så kommer jag ut där. Och en utav dom kollar på mig och verkligen börjar asgarva. Hon petar på sina kompisar och alla kollar åt mitt håll, kollar snett och börjar skratta.

Är det bara jag som tycker att det är så jävla dålig stil? Ska dom försöka trycka ner mig eller? Jag tycker bara ni är patetiska så ni lyckas ju verkligen inte. Och ni har ingen anledning att hata mig, för att jag råkade tycka om två killar? För att dom råkade tycka om mig? Ah förlåt då så jävla mycket för det.

Varför ska alltid tjejer hålla på och haka på varann? Fan så onödigt. Men om den kille man är tillsammans med är otrogen blir de flesta tjejer skitsura på tjejen han hade sex med, inte killen! Varför?! Det är ju honom du är tillsammans med, inte henne! Det är honom du ska bli flyförbannad på, honom du ska skrika åt. Inte henne. Visst om hon visste att ni var tillsammans och ni är vänner. Men jag tycker att killen gör mest fel iallafall.

Orkar inte skriva så mycket mer nu, måste plugga till ett Naturkunskap prov imorgon. Var nytt ute och sprang. Det är så skönt att andas in den friska härliga luften. Då blir jag lycklig, att känna att jag gör något bra för min kropp och för mig.

Men ha en jättetrevlig kväll :)



Can it be love

Orkar inte berätta detaljerat om dagen - blir ett hat inlägg senare igen, om typ samma människa som igår :D Haha!

Menmen, idag var det skola. Kul att träffa Ninni och Jinpin igen! Efter skolan åkte jag med kära Jossan hem. Satt hos henne och prata lite, sen in till stan och käka på Karavan och hämta hennes föräldrar och sedan hem, och nu är jag här!


Bjuder på lite fräscha bilder vi tog ; )


Ah för vi är ju rätt så bra

men yack


Ingen kommentar?

Lista

 
Det här är svårare än du tror!
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara
riktiga, hitta inte på ord eller ljug. Om personen som gjorde innan dig har ett
namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som
han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger! Lycka till!




1. Vad heter du?: Sofia
2. Ett ord på fyra bokstäver: Sola
3. Flicknamn: Sara
4. Pojknamn: Stefan
5. Yrke: Sadelmakare
6. Färg: Sandgul
7. Klädesplagg: Strumpa
8. Mat: Spagetti och köttfärssås
9. Sak i badrummet: Schampoo
10. Plats/stad: Stockholm
11. En orsak att vara sen: Shoppade
12. Något man skriker: SADISTER!
13. Film: Sherdil
14. Något man dricker: Saft
15. Band: Script
16. Djur: Salamander
17. Gatunamn: S:t Persgatan
18. Bil: Saab
19. Sång: Shori Shori
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Sex
21: Snygg människa: SOFIA!!  (egengjord)




Harry Potter

Harry Potter på tv;n! Den första filmen, den är ju helt klart bäst !:)
Fick för mig att fixa lösnaglar så då måste man ju såklart ha cola och chokladtopp till, fasiken så fjuttigt det såg ut på den stora tallriken. Haha!

ha en trevlig kväll :)


Incest?

Kanske bara jag som är lite nojig, men visst verkar det som att hon vill ha sex med mig?
Kusiner brukar väl inte fråga sånt, eller??!

Cut the crap

Springa är nog det skönaste som finns. Eller nej, det är när man duschar när man precis har kommit hem från en springtur. Man känner sig så jäkla duktig och fräsch!

Man känner sig så fri när man springer, bara en själv, vägen och nån bra peppmusik.



Älskar att träna till den här låten. Dock är den bara bra i början och i refrängen, verserna är ganska långtråkiga. Nån som har den förresten? Kan bara använda den i rummet när jag cyklar eller något sånt, men vill gärna ha den när jag springer också :)

Nej nu har jag inte tid att sitta här! Ska städa rummet och plugga! Back in school tomorrow, fan så underbart -.-

BTW! Vad vill ni läsa i en blogg? Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva, kanske inte är så kul att läsa om vad jag gör bara? Ge mig lite tips vettja:)

as hard as it gets

Herregud, sov hemma hos Klara en natt. SKITKUL! Inte träffats sen i Januari typ, så det var suuperroligt. Måste fan ta och skaffa mig en bloggdator, fick ju tokryck när Klaras internet inte funkade. Höll på att hoppa från balkongen.. visst hon bor längst ner, men ändå!

Vill verkligen flytta hemifrån nu också, gud så skönt! Måste söka jobb som tusan nu så jag kommer ifrån lilla landet. Men skriver mera sen nu ska jag ut och springa en liten runda :)

over and out

Ja men SNÄLLA ge mig kroppen! Utan att jag behöver anstränga mig också.. Amen

Hoppelihopp

Var ute med Jossan en liten snabbis för att hon skulle röka. Tänkte passa på att ta lite roliga hopp bilder då men det gick åt helvete. Hur lyckas folk se snygga ut när dom hoppar!? Äh, jag lyckas iallfall inte ; )


Ser ju inte ut som att jag hoppar! Haha


Hoppa Jossan! Hoppa :D

När jag kom in såg jag att min hund låg vid våran kista i vardagsrummet och gnällde som en tok. Trodde då att hennes boll eller någon annan leksak hade åkt under där. Men nejdå inget var där förutom massa dammråttor :S Knäppa hund!



Äh, jag tycker om dig iallafall! Även fast du är otroligt korkad:)

Mums

Fick ett litet ryck nyss. Blev jättesugen på milkshake! Så gjorde en lite snabbt ;D

I hade jag:

  • 1 banan
  • 1 dl mjölk
  • ½ liter glass. GB Gräddglass choklad

Det är så mycket godare med vaniljglass men det fanns det inte alls mycket av så fick nöja mig med choklad, och det gick ju det med :D


Vickie

Har tänt ett ljus för dig Vickie. Saknar dig så mycket nu när det börjar bli lite varmt. Jag och Sandra började tänka på dig häromdagen när vi skulle tvätta hennes bil, vi tog fram vattenslagen men det kom ingen Vickie och lekte med den :/ Kommer aldrig glömma dig, din underbara lilla hund! <3





http://www.gratefulness.org/candles/minicandle.cfm?l=eng&view=msg&cid=8174885






För lite godis?

Har ett skitbra tips till er som tycker ni får för lite godis i påskägget!

Håll i ägget, tippa det upp och ner och plocka upp godiset, då LOVAR jag att ni kommer tycka att det är mycket :)
Talar utav egen erfarenhet!



Påskpynt

Gick en promenad med lilla Kajsa idag och hämtade lite påskpris från skogen. Visst jag förstår folk som inte har tid eller orkar gå ut i skogen och hämta, utan åker till stan och köper. Men det är ju så mycket mysigare att hämta själv, likadant med julgran, halva grejen är ju att gå ut i skogen:)

Har iallafall påskpyntat lite nu på förmiddagen och lite av eftermiddagen, myst lite med Kajsa och ätit godis! Nu är pappa i stan och sen ska vi två äta massa god mat. Sen vet jag inte riktigt vad kvällen bjuder på ;D får vi la se!
 

GLAD PÅSK! =)


Haha, aldrig gjort det där själv så klaga inte:D!! Ser ut som att en tre-åring har gjort det x)


Min lilla Pärta! <3

IDOL

Nu jäklar ska jag göra något som jag Hatar! Något som jag är skiträdd för! JAG SKA SÖKA TILL IDOL! Jag har scenskräck, och hatar att sjunga inför folk jag inte känner men jag ska fan göra det!

Nervös redan nu fan -.-

Vem joinar till Stockholm då???????


Core

Core var skitroligt! Den bästa instruktören också, hela tiden gick det igenom mitt huvud: "hur fan orkar hon?! hur FAN orkar hon?"?

Jättejobbigt och fort gick det! Kändes som att man kom in i lokalen sa hej och sen gick typ. Men det ska jag verkligen köra igen.
Har gymkort men det är så tråkigt att träna själv, jag är så lat så jag ger upp efter ett tag. Men om man är i grupp och tränar så vill man ju orka! Kanske lite mera än dom andra också ; ) Tack Jossan för att du frågade om jag ville joina! :)
Har hunnit med att grilla nu också, gottgott. Fast denna gång blev det kyckling, ville inte pröva på mera kött. uuh ;D Men nu ska jag ta och träna lite mera på en dans jag håller på med!





P U S S

We like it hot

Bjuder på porr idag













Haha, stackars människor som tvingas kolla ;)


say it like you mean it

Har äntligen blivit av med all skräp jag samlat ihop i trädgården. Åkte och slänge det idag, passade också på att sola då:)

28 min för 110:-!Och blev bara röd ett tag, nu är jag som vanligt. Haha känns jävla värt. Men ah, får väl åka in i morgon och sola också:)

Gick även hem idag från stan med M, fan vad jag känner mig duktig! Har även messat Jossan och frågat om vi ska gå imorgon. Annars får jag väl gå själv med 6 hundar. Det måste fan se roligt ut. Jag kan ju inte hålla koll på alla precis. Skitsvårt, förstår inte hur vissa vill ha typ 7 barn. Hur ska dom hålla koll? Koppel på dom också eller? haha knappt det funkar ju på hundar liksom..

Gud vad jag saknat den här underbara låten!


Jossan svarade nu och frågade och jag ville följa med på core imorgon :) Sökte på det på google och det verkar jättekul! Man tränar mage och rygg. Härligt, kul att testa lite nytt !




Checka nybloggerskan; www.kirrabiffen.blogg.se

Barnfilmskväll!

En cykeltur på kvällen på 6 km var super! Cyklade med Jossan:) Efteråt kom hon hem till mig med sin dator och snodde lite filmer och musik, och jag passade på att ta lite filmer!

Hittade en gammal goding, Peter och Petra! Ni vet, dom där små människorna som blir vän med en liten pojke ?;D kommer inte ihåg handlingen så värst bra menmen! Ska iallafall ta och se den nu :) Ni får ha en trevlig kväll!


Action!

Härliga när dom busar :D





Kajsa tröttnade på leken och bestämde sig för att jucka på Nova istället!

Nygammalt

En promenad idag igen på morgonen! Hurtig jag känner mig. Idag gick jag med min syster. Vi 2 och 6 hundar. Eller ah min lilla hund är ju bara en kvarting ;D En timme var vi ute, alldeles lagom :)

Kom hem och började fixa lite mera med trädgården igen, idag målade jag! Hittade ett par gamla stolar som jag tänkte måla svarta, blev inge bra alls så slänger dom nog. Målade också några stora krukor som var lite slitna, och en liten kruka som står på nån hundplatta. Lägger in bilder så ni får se:)

Innan, jättetråkig och sliten!

Efter. Gav upp efter ett tag så det är därför det är mycket vitt kvar att måla.

Krukan och hundgrejen, har inte målat i krukan, ska ju ändå i med jord där:D(ganska självklart?) Haha

Stora krukorna

.

Tråkigt inlägg det blev, men det får ni leva med! :)


Hårkatastrof?

Är så trött på hårspray. Den är aldrig så bra som jag vill att den ska vara. Eller jo, håret stannar på plats. Men det ser skitigt och slitet ut. Har alltid använt Wella eller PROFFS. Inte bra märken!
Vill ha en bra hårspray som inte får håret att se skitigt ut, som ger det lite glans och som håller håret där det ska vara!

När jag var och klippte mig så frågade jag om en bra hårspray och min frisör tipsade om den här:

                                                           
Den är verkligen tokbra! Älskar den. Och dryg är den också, så man behöver inte spreja så mycket. Tror den kostade 130:-


Jesus

Jesus Christ was black - Macka B




Yoghurt

Yog-hurt. Haha, komiskt namn!
Var hungrig och tänkte äta lite mellanmål. Äter nästan aldrig yoghurt, bara Vanilj från Valio. Supergod!
Men såg sedan att mamma hade köpt någon yoghurt med smak Jordgubb/Lakrits/Vanilj från Yoggi . Har aldrig sett förut! Men den var så himla god! Ni som gillar lakrits kommer verkligen gilla den!





Vårjacka

Har på något viss lyckats ha sönder min underbara vårjacka som jag älskar! Så får lov att köpa en ny. Skulle köpt en likadan, men den finns inte kvar :/

Någon av dom här kanske är bra?

Från H&M 398:-




Från H&M 298:-

    Från Ellos 399:-

Från Ellos 1499:-

Fälgar

Någon som är intresserad utav bilar?
Fick två länkar utav min bror. Han har nämligen köpt en ny bil och vill ha snygga fälgar och nu ska jag välja åt honom. Behöver smakråd!


1.  12800:-



2.16800:-

Själv gillade jag den sista riktigt mycket, inte särskilt billig dock.

Give me sun

Ännu en otroligt skön dag, hittills iallafall!
Upp innan tolv idag och gå promenad med Jossan, och fyra hundar. Jätteskönt! Plockade lite blommor också tussilago, fanns ju massor!

Hundarna tyckte det var lite varmt och passade på att bada, mindre roligt! (ville nästan själv bada, men det nästan svarta vattnet hindrade mig)
Två av dem är min systers, så hon blir nog överlycklig när hon får hem skitiga/blöta hundar!
Jag tyckte jag och Jossan såg ut som kändisar som inte ville visa sig när vi gick ut. Bägge två hade diskreta kläder och solglasögon och jag hade keps också(dock för att dölja mitt hår).

Har gått och blivit beroende av glasögon nu tack vare dom jag fick igår. Har jag inte dom på mig så har jag mina solglasögon på mig, måste nog in på rehab för att kunan avvänja mig;D

Jaha, vad ska man göra idag då? Kanske ska städa mitt rum! Heltäckningsmatta utav kläder, inte så roligt direkt.. Hittar ju ingenting och så är det jäkligt svårt att gå också. Får hoppa till sängen och sen vidare till datorn, inte nudda golv -leken !

     


Kajsa( den lilla ), Peppi ovanför henne. Sen Nova och Roxy till höger.


Roxy och Nova

Fina bilder va? Gillar verkligen den längst ner. Jossan som tagit dom:)

keep it real

Skrev igår, (tror jag) att jag hade haft besöksrekord på bloggen. 50 stycken ungefär. Idag har jag haft över 110!! Grattis till mig. Är säkert för att Jenny fixade den grymt snygga designen till mig! =)

Har en ny favoritlåt: http://www.youtube.com/watch?v=1G3vQxF-wbg&feature=related




like 'em

Haha, ursäkta för den oseriösa bilden! Pappa kom hem med glasögon till mig idag. Nu ser man ju tyvärr inte så bra, dom är röda iallfall med nå mönster på. Duger dom som läsglasögon tro?:)



TACK

Vad tycks om min design? Har letat hur länge som helst efter någon som kan hjälpa mig med den. Och har försökt fixa den, men det är ju fan omöjligt!
Men så kom jag in på en blogg och där hade bloggägaren skrivit att hon höll på med design utav bloggar och sånt. Överlycklig blev jag och frågade om hon kunde hjälpa mig och det kunde hon! Och visst blev det hur fint som helst? Hon är grymt duktig så vill ni ha hjälp med design så skriv till henne!

Jennys blogg; http://yannii.blogg.se/
Jennys mail: [email protected]

Tack ännu en gång!! :)

Jag kommer inte alltid finnas där

Fan så besviken jag blir! Du kommer säkert läsa det här M, och det struntar jag i, att skriva i bloggen är som min terapi. Så skriver om allt som händer.

Visst kan man glömma att man ska ses, det händer vem som helst. Men det händer mig jämt, man bestämmer att man ska ses och sen ändras det. "Nej förlåt jag hade glömt"   " Nej jag är sjuk.."   "Jag orkar inte"   "Var det idag vi skulle ses? Men idag ska jag träffa ****."  Och sen blir ni sura när jag inte hör av mig!? Jag vet ju att vi inte kommer ses iallafall! Ingen ide att ens bestämma något då.

Men jag fattar ändå inte hur man kan glömma det. Antar att när du säger tjejerna är på väg hit, så mena du dom i din klass? Dom träffar du måndag, tisdag, onsdag, torsdag, och fredag, och sen umgicks ni väl igår också? EN dag ska vi ses, och det glömmer du. Skiter i att du bestämde med andra, men att du glömde bort mig? Tack, nu känner inte jag mig så jävla värdelös.

Fan vad less jag blir. Orkar inte med den här staden och alla människor i den längre. När jag åker till Thailand i trean tänker jag fan inte åka tillbaka igen!





True

Mormor ringde idag. Vilket hon egentligen gör 3 gånger varje dag. Men nu svarade jag, har inte orkat prata med henne. Orkar inte höra allt hon glömt, hur hon missförstår allt och hur dåligt hon mår.

Jag saknar hur hon var förut. När man kunde ha en konversation med henne och hon fattade allt. När man kunde prata med henne om problem. När man kunde ringa henne om man ville ha skjuts. När man bara kunde träffa henne helt spontant. Saknar när vi åkte till Västerås varje år och kollade julklappar. Somrarna jag alltid bodde hos henne. Alla gånger vi åt på Mcdonalds, det var så annorlunda med henne.

Det är hemskt hur jag och min syster talar om henne nu. Vi hade middag för hennes sambo för ungefär en vecka sen och mormor får inte dricka för alla sina mediciner hon tar. Hon blir flyförbannad på Hasse (hennes sambo) för att han inte låter henne dricka, hon får dricka ett glas vin. Men när hon druckit upp glaset har hon redan glömt bort det och vill ha ett till. Så hon skäller på Hasse, skriker på honom. Jag och Sandra gick i väg och pratade, man blir så sur på mormor när hon är såhär! Men vad kan man göra? Det är inte hon som talar, det är hennes sjukdom. Hon kan inte hjälpa det. Det är jobbigt för henne, tre stycken strokar på raken. Hon får inte dricka, hon får inte köra bil, hon kan inte vara själv. Hennes liv är helt förstört. Och Hasses med, han måste vara med henne hela tiden. Sköta allt jobb kring huset och trädgården. På allt det jobb så har dom en hund också, dom hade två men hon gick bort för ca två månader sen.

En sak som irriterar mig så otroligt mycket är när jag hör Hasses barnbarn prata om mormor. De sitter och säger, framför mig (!!!) att mormor har förstört Hasses liv, att dom hatar min mormor för det! Hur j*vla dum får man bli? Dom älskar varandra! Inte överger man den man älskar? Nej, man stannar och hjälper den! Dom borde vara glada att han är lycklig, även fast han får betala för det som tusan!
Istället för att klaga kan dom väl hjälpa honom? Men nejnej, det går inte. Klaga gör vi istället. Tror dom på allvar att han kommer lämna henne nu? Bott tillsammans i cirka 30 år. Jo, men då går han säkert?



Jag saknar dig

No one to blame

Hade besöksrekord igår på bloggen ;D Har ju inte lagt upp den någonstans förräns nu så inte alls många som hittat hit. Men fan 50 stycken igår ;D Egentligen lite men man ska vara nöjd över det lilla man får ;)



Here I go, scream my lungs out and try to get to you

l i g h t

Vet inte varför, men jag gillar den här bilden. Tog den när pappa stod och grillade, hade inget att göra så kameran fick jobba lite ;D Det är ett ljus i som brinner, antar att det är därför det ser så grönt ut?




I just want to live my life

 Idag har jag blitt lite brun, det ni! Låg ute och solade lite och kollade runt i våran otroligt stökiga trädgård.. Tillslut kunde jag inte ligga still längre utan började städa, höll på i 5 timmar! Fan så fint det blev, slängde massa saker, rev, och flyttade. Byggde lite fina saker med stenar, plockade små pinnar.
Skulle egentligen tagit en för och efter bild så ni skulle fått se men det kom jag inte på förräns efter. Synd!

Första grillningen idag också, supergott! Då är det äntligen på väg att bli sommar. Grillade nåt kött men när jag skulle äta det så tyckte jag att det var så äckligt, kan knappt inte äta kött längre.. : /
Får bli kyckling och fisk istället, är ju gott det med. Nu ska jag cykla lite och kolla film, sedan sova. Ska upp tidigt imorgon och springa och fortsätta rensa i trädgården.

P U S S





Ska dejta kudden

Godnatt



JinPin

Nån som vet hur man lägger in flera bilder i ett inlägg?




Sunlight

Vad jag älskar sol! Och värme! Man blir så otroligt lycklig utav det! Har så mycket kärlek som jag bara vill dela ut då!:D

Haft en jätterolig dag med Jin idag i Uppsala!

  • Upp vid halv sju, fixa mig och åka med kära Jossan in till stan vid tio över sju!
  • Gå från hennes praktikplats till busstorget (otroligt långt om man är trött!)
  • Sitta på busstorget och vänta på Jintana i en timme, sen ta bussen till Uppsala=)
  • Leta efter Saluhallen i en timme minst! (Jin ska praoa där i maj)
  • Tog en snabb lunch på Burger King ( aldrig mer )
  • Ta bussen till Gränby och söka jobb, och sedan tillbaka. Eller vi sökte inte jobb, handlade grejer och fikade istället!
  • Bussen hem till Enköping :)

Åkte med Jossan till McDonalds också, blev en milkshake! Längtat efter den så länge! Tack Jossan för att du är så snäll och skjutsar <3








Sexigt va?


Charmigt

Ville bara lägga in en bild, Ninni och Alex ser så roliga ut ;D Haha. Vet faktiskt inte vad dom håller på med, dom sprang runt och Ninni försökte slå honom tror jag. Filmade också men så intressant är det nog inte.




Såg ju jättetråkigt ut här, man ser inte Alex min! Men men, det får ni leva med;D

I go my way, don't give a damn about you

Äntligen hemma!  ( haha, så heter ju de där tv-programmet ju ;D ! )

Har haft en underbar dag! Började som sagt vid tre och fixade i matsalen, ställde om borden, dukade, putsade och så.

Klockan sex kom dom första gästerna. Vi var 12 som serverade, hade 13 bord och 53 gäster. Jag själv fick fyra. Man behövde inte stressa alls! Jätteskönt. Men det var lite jobbigt att komma ihåg alla viner, det skulle vara öl till förätten och sen var det fyra rätter till som det skulle vara olika viner till. Men kul var det!

Gick ut och tog luft vid nio tiden och det var ju så skönt ute, hur varmt och lugnt som helst, man ville inte gå in i kaosen igen.
Även fast det var lugnt så är jag helt slut nu, fötterna tar död på en.

Men blir att ta fram kläder jag ska ha på mig imorgon och sen gå och lägga mig:) Blir tidigt imorgon, ska till Uppsala med Jintana, söka jobb och shoppa lite!

O V E R  A N D  O U T







Fick ta bilden lite snabbt så den blev inte så bra, men så där ser man ut när man är i serveringen iallafall!

VÅR

Åh, vilket härligt väder. Satte mig på trappan och fixade mina naglar. Mysigt! Såg att min lilla pärta Kajsa låg och solade också! Hon är helt tokig i sol och värme, så söt!

Ska fixa mig nu och äta lite lunch sen åka till skolan! Börjar tre idag och slutar vid elva kanske, har gastronomisk kväll och ska servera. Lägger kanske in någon bild på det senare :)

PÅSKLOV SNART! HÄRLIGT





I would change it all for you

Äntligen kan man få upp lite inlägg! Tog en bra stund, var irriterad man blir!

Fy satan vad skönt väder det var idag, gick utan jacka nästan hela dagen! Helt underbart!


Dagen var lugn också;

  • Gick upp vid kvart i åtta och duschade samt fixade mig åkte sedan med Jossan till skolan!
  • Hade skola tills tre ungefär, sköna lektioner!
  • Gick och solade med Ninni, blev dock ingen färg alls, tråkigt.
  • Gick och köpte en dricka och satte mig i en park och pluggade och lyssnade på musik.
  • Mötte Mica och gick och köpte godis(A) andra gången idag, dåligt!!
  • Åkte hem och åt middag
  • Umgicks lite med Mica, otroligt lite faktiskt.
  • Cyklade hem med henne (en bit) vid sju tiden. Jätteskönt väder ute då fortfarande och solnedgång, mysigt! :)




ÅH!!!

VAFAN! Det går inte att lägga upp inlägg! Blir tokig. Har kämpat med ett i säkert en kvart nu! Jävla skit blogg.se!! Alltid nåt strul!!!

Youtube lover

Skulle ju lägga in lite fler låtar jag gillade ;D



So here it comes!

http://www.youtube.com/watch?v=vxYtqLD_Pgc  - Hörde den första gången idag men föll direkt!

http://www.youtube.com/watch?v=wF34KvW5uPo - You gotta love it!

http://www.youtube.com/watch?v=0Ic8Lgtrpl0  - Alla deras låtar är så otroligt bra!

http://www.youtube.com/watch?v=zEMTBs9FHbc&feature=channel - Tillochmed Avril gör dom tokbra!

http://www.youtube.com/watch?v=Epe2dfFwSVo - Lyssna gärna på Anthem, Falling apart och The junkie and the halo, skitbra!




I cant pick up the pieces

I can tell that you don't know me anymore

It's easy to forget, sometimes we just forget

And being on this road is anything but sure

Maybe we'll forget, I hope we don't forget




RSS 2.0