Tack du !

Jag är INTE glad på Mica. INTE! Hon tvingar mig att äta onyttigheter, lovar mig att vi ska gå en långpromenad senare på kvällen. Och vad gör hon?

1. Hon får feber
2. Hon spyr
3. Aa, det där kanske räcker för att man inte ska vilja gå på promenad..Där skulle jag nu gått om Mica inte blivit sjuk.. okej då, måste väl kanske bo där också

Nylada

Bästa jävla Jossan kom och hämtade oss så drog vi och badade! Så otroligt skönt i vattnet faktiskt. Sen låg vi och sola och torka oss ett tag och begav oss sedan hemåt :)

Nu står Mica och lagar mat, kanske ska hjälpa henne. Det är ju trots allt jag som går Hotell & Restaurang ..

Försent. Hann lägga in bilderna från  mobilen och hon var klar, nu blire käk:) !
Ser ju lite nasty ut, men det är fint ;D
Snabbfika, chips och festis. Yeah !
Ingen av dem på bilden gillar den så därför är den så jäkla liten.

and its hot

Ställde klockan på tio för att kunna stekis hela jävla dagen men snoozade och fick panik efter en halvtimme och for upp ur sängen och sa till Mica att nu jävlar var vi försenade. Jag gick upp och hon kom trött efter ; ) Höhhöö.

Vi har iallafall nästan dött i de varma vädret ( 40 grader i solen, insane!!!! ). Ätit glass, hällt litervis med vatten över oss och typ .. ah det var allt. Nu ska vi iväg och bada sen hem och laga mat :) Skriver sen !

PUSS
Ah vi vet att vi är jävligt snygga, men ni får gärna tala om det för oss en gång till :)

Steeeekt

Nja, men lite iallafall. Badade med Jossan ute i Nylada, skitvarmt i vattnet! Låg där ett tag i den härliga solen sen åkte vi till Tempo för att handla lite smått och gått. Sen hem och göra pizza med Victor. Har jävligt roliga videos från när dom bråkar, jävlar vilket par alltså, blir fan rädd!

Men nu ska jag iallafall ta cykeln och cykla ner till Mica:) Prata om allt som hänt dom senaste dagarna och imorgon ska vi steka och bli bruna! Kanske tar en tripp till Koffsan:) ( stavning? )


Död?

Nästan rädd för att logga in här, har inte godkänt alla jäkla kommentarer som lyder "UPPDATERA!" "VART HAR DU TAGIT VÄGEN?". Roligt att alla bryr sig. Men på sommaren försvinner jag alltid från internet. Jag ligger hellre ute och steker i solen och umgås med mina vänner än sitter och skriver om vad jag Kunde ha gjort typ .. Men nu ska jag väl ta och uppdatera lite mera hade jag tänkt.

Saker ni missat som hänt mig

  • Slutade praktiken, både jag och Ninni fick jobb!
  • Ramlade på stadsbussen, stukade foten och fick ett sånt jävla stort blåmärke på ryggen. (slog i njurarna, fortfarande ont och det var cirka en månad sen.
  • Slutat skolan. Ett år kvar till studenten!
  • Hamnfesten. Skittrevligt! Var där med några tjejkompisar.
  • Solat och badat, men det är väl inte en kul nyhet direkt. Har blivit brun iallafall, tävlar i hemlighet mot min pappa som Jämt är brun ..
  • Har gått och förälskat mig i en viss person
  • Sagt upp bekantskapen med N. Känns jävligt bra. Hoppas bara inte han börjar skriva som han alltid gör..


Tror nog att det var allt.. Haha. Varit borta hur länge som helst och det var allt som hade hänt mig? Tragiskt. Aja, nu ska jag dushca för jag har stekt i solen. Sen ska jag åka och bada med Jossan :)Stekhet och stekfet


Love has no limit

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5180150.ab


Gulligaste jag sett på länge!

Dör om jag går ut

Det kutar runt ca 8 st vildsvin här i skogarna och Mica säger att jag inte ska vara rädd !?!?Why can't I?

Jävlar vad jag inte har skrivit i bloggen på ett tag, FÖRLÅT för det!

Har inte haft något att skriva om, kan inte vara kul att läsa om praktiken varenda dag direkt.
Uppdaterar när jag har något bra att skriva om och några schysta bilder att visa ; ) Har ett par nu på snygga Ninnilajnen. De kommer i nästa inlägg.


TJAO!

Färgning på G

NU JÄVLAR ÄR JAG ETT STEG NÄRMARE BLOND!

Bild kommer senare folks ; )


RSS 2.0