Bumpy

Kom långt med duschandet osv. Började tänka på annat (som vanligt). Nu var det skrivandet som satte igång hjärnan. Kom att tänka på varför jag älskar att skriva, varför jag har en sån passion för det. Nu menar jag inte skriva som i att blogga, utan noveller och mindre lyckade böcker.

Och jag har ju verkligen glömt en sån stor grej! Min morfar var en skitduktig journalist och skrev en massa innan han blev sjuk och pensionerade sig. Mamma har sagt att jag är lik honom vad gällande vissa egenskaper och varför skulle inte skrivandet kunna vara en utav dom?

Lite coolt ändå, träffar honom aldrig. Bara en gång sen jag var fyra, men jag har ändå ett stort intresse gemensamt med honom.

Nej nu ska jag komma iväg på riktigt, dumma blogg att ta min tid igen!


Teenage dream

Fortfarande uppe, score!
Ska ta en lång dusch nu, kolla lite på tv, och äta en god frukost. Samt shotta cola så att jag får lite energi. Nu skulle koffeintabletterna på apoteket gärna få vara här!

Och btw, SD i riksdagen? Vem FAN röstade på dom idioterna? Nej jag sket i att rösta, men jag kunde inte direkt ha förhindrat de där. Jävla puckon som inte verkar fatta vad dom står får. USCH!
Coca cola med sugrör

Trodde nästan att blogg.se hade tagit bort min blogg med tanke på att jag knappt varit inne här de senaste månaderna ..

Tänker inte uppdatera om de som hänt under fokuserar istället på framtiden!
Imorgon cyklar jag tidigt in mot stan för att möta upp Mica och göra lite ärenden: gå till tandläkaren & göra en synundersökning så att jag äntligen kan övningsköra (lagligt)! Möter sedan upp Klara för att skriva ett nytt och färskt cv som ska skickas till varenda litet jobb jag hittar.

Har suttit nu i nästan två timmar och kollat på olika tatueringar, jämfört typsnitter osv. Funderar starkt på att tatuera Vickies namn eller en bild på henne. Men ska de vara en bild så ska tatueraren vara grymt jävla bra så att man verkligen ser att det är hon.

Ah okej kan väl uppdatera om en liten sak då. Jag har gjort min första tatuering. Blev en vänskaptatuering med bästa vän Jossan. Kändes helt rätt att första tatueringen blev en som verkligen betydde något. Även fast vi skulle bråka eller säga upp bekantskapen, (kommer dock aldrig hända!) så kommer ändå tatueringen stå för våran vänskap. Nu är det ju så att vi är kusiner också så man kan inte direkt komma undan den andre (;

Riktigt otroligt att jag faktiskt hade så tråkigt att jag bloggar.. haha! Hade planerat att vara uppe heeela natten framför twilight filmerna. Är skittrött och klockan är 02.11, lyckat!

Nu har jag faktiskt inge mera vettigt att skriva så slänger upp en bild på tatueringen så hörs vi väl när vi hörs helt enkelt.


HATA

JAG HATAR BLOGG.SE!!!! HADE SKRIVIT ETT SKIT LÅNGT INLÄGG MEN ÄCKEL BLOGG.SE BESTÄMDE SIG FÖR ATT DOM VILLE BRÅKA LITE MED MIG! AAAAAH

RSS 2.0