Win my heart














Smile

När jag la upp bilder på lägenheten hade jag ju inga på vardagsrummet så tog några nu:)










Slut som artist!

Är helt slut!! Gick upp vid halv nio idag och har tvättat och städat sen dess! Tvättat två maskiner, bäddat rent sängen, skaka mattor, dammsugit, dammat, skrubbat hela badrummet, diskat, åååuöh.

Iallafall så har denna städning gjort så att jag förtjänar mig en sallad till lunch, tycker jag själv haha :)
Så ska duscha nu och kila ner till ICA och plocka ihop en goood skaldjurssallad, så jag står mig till ikväll då jag och Joakim ska till Ville och Sussie och äta middag :)



Blivit kär i tulpaner på sistonde, har nu alltid de i sovrummet:) Piffar upp så mycket och ser så fräscht ut!


Miss Fatty

Om 8 dagar ska jag och Joakim hämta våran lilla Kajsa!!! :) Längtar så otroligt mycket. Ler så stort bara jag ser hennes nya fina matskålar, tihih.

Det är dock det enda vi inhandlat, matskål, vattenskål och sen lite godis.
Kikar nu efter halsband, koppel, flexikoppel och leksaker.
Har öppnat en ny djurbutik här i Gislaved och där köpte vi skålarna till henne, såg också massa fina hundbäddar men vi måste kolla vilken som passar bäst så dom ska hon själv få pröva ut:)

Känns så skönt att få hit henne äntligen. Hon har levt halva sitt liv och jag vill verkligen inte missa andra halvan. Ångrar verkligen hur dåligt jag tog hand om henne sista tiden innan jag flyttade. Jobbade hela tiden och den lilla tiden jag inte jobbade var jag här nere. Så det ska bli så roligt nu att bara gosa med henne, ta med henne på långa promenader, och skämma bort henne massor!






Life in a box

Herregud vad jag börjat synda nu när jag börjar närma mig min första målvikt! Känns ju som att man kan unna sig "lite" då :)
Nu på sistonde har det varit extra mycket så egentligen borde jag bara äta cambridge nu.. Idag blir det Cambridge hela dagen och imorgon blir det dricka det till frukost och lunch sen middag hos Joakims föräldrar. Seeeen blir det köra hårt resten utav helgen och nästa vecka. Snart når jag ju målet!! :)

Tog lite (ovärda) bilder igår när jag och hjärtat fikade lite. Måste ju lära mig att använda kameran ordentligt så blir mycket ovärda bilder, haha.












Forever and ever

Heeelg, så skönt!! :) Igår jobbade jag till tre och åkte sidan hem och vilade lite framför Pretty little liars, bästa serien över!

Sedan kom Joakim hem och vi åkte och träna. Step up maskinen i 10 minuter, tre benövningar, lite triceps och sen crosstrainern i 12 minuter, var helt död kan jag ju säga.

Idag har det varit en lugn lördag eftersom jag imorgon ska jobba.. Har kollat lite film, handlat, ätit tacos (syndat lite ifrån cambridge..tiihhi) och nu blir det film och GODIS<3





Dukade med våra nya glas som vi köpte till nyår, helt underbara!


Förhör

Haha, så himla söt unge! Klicka på bilden så kommer ni till videon :)

 


Sweet 16

Om 16 dagar åker jag och Joakim upp till Enköping och hälsar på! Känns nu som en evighet sedan jag var där..
Har dock en liten "baktanke" med besöket, hehe. Ska nämligen ta ner min Pärta Kajsa!:)

Har längtat som en took efter det lilla pyret och äntligen får jag ta ner henne! En liten bit av Enköping och mitt gamla liv.

Vi har letat en del efter hundpensionat/dagis men bara hittat några som var ca 8+mil bort. Känns lite väl mycket att åka 16 mil för att lämna/hämta hund. Då blir det liksom inte värt besväret..
Men för ett tag sedan fick jag veta att min arbetskamrat har ett hundpensionat som ligger 0,5 mil ifrån Gislaved. Helt perfekt!!

Så vi ska snart åka dit och kolla av allting med henne, pris, när man kan lämna henne, om man kan vänja hundarna långsamt vid Kajsa och tvärtom så att hon inte får en chock stackarn. Sen vill jag gärna att det ska finnas lite alternativ till hundpromenad. Alltså att om Kajsa är en liten terrier bitch där som hon kan vara så är det ju lättast om Anita går själv med henne. Men tror allting kommer ordna sig och bli superbra när Kajsa väl kommer :)










Never the same

Börjar bli riktigt trött på att jag inte får några tider på Östergården..
Är tillgänglig hela tiden men icke!
Snacka om att man saknar kryddgårdsgatan nu. Där blev man inte behandlad som en vikarie. Man fick tider direkt, nyckel direkt, alla koder, delegering på medicin, insulin mm.

På Östergården får jag inga tider längre, (beror ju dock på att alla är friska som nötkärnor där..), jag har ingen nyckel så måste be om de hela tiden jag ska in någonstans.
Dom har en personalingång men den får jag inte använda för att jag inte har delegering utan måste gå in genom stora ingången
Delegering kommer jag få PLUGGA till när jag lärt känna alla boende. Känns ju Jävla roligt, har redan pluggat medicin, insulin och smärtplåster och har jobbat med det i ett år men nu får jag gå en kurs som håller på i två dagar för att få de.. Känner mig inte direkt taggad.

Näe, slut på klagandet! Nu blir det en powerwalk innan jag ska börja tvätta 12-17! Woop woop



<3


Say it like you mean it

Ojojoj vilken händeserik dag det varit idag -.- .. Njaa.

Var tillgänglig idag för jobb men dom ringde aldrig så har istället, städat, bokat tvätttid, hämtat post, handlat blommor, OCH ringt yrkes och studievägledaren Pia!

Ringde henne SJU gånger innan hon svarade, haha. Och det var under två timmar ungefär, upptagen kvinna herregud..
Har iallafall frågat henne om utbildningen som börjar i Augusti. Dom skulle tydligen göra om hur mycket som helst i höst vad gällande kursplaner, lärare osv så hon kunde tyvärr inte svara på ett endaste dugg..

Ska boka tid med henne i slutet på mars/början på april så skulle hon veta mera och då hjälper hon mig att söka också :) Förhoppningsvis kommer jag in första gången annars kommer jag nog tappa hoppet lite.. haha. Ääh får väl kanske söka i flera städer då? Och på distans? Känner på mig att jag kommer fråga ut stackarn i vår;D

Menmen nu ska jag kika lite på tv och sedan ska jag gymma med Joakim :)


Nyår 11/12

Nyår firade jag hemma i Gislaved med hjärtat och hans vänner!
Jag och Joakim handlade mat som jag, michaela, patrik och Joakim lagade. Det blev kyckling, potatisgratäng, grönpepparsås, sallad och bröd. Mycket gott :)

Igor, Mile och Filip kom även över och åt med oss!
Efter maten blev det mycket dricka, lekar och skratt! När klockan var runt kvart i tolv gick vi upp till torget för att kolla in alla fina fyrverkerier och dricka champagne. Sedan begav vi oss hem igen och då kom det lite flera folk :)
Patriks bror Johan och hans 6 vänner, heeelt plötsligt blev lägenheten otroligt liten kan jag säga, haha. 
 
Togs över 400 (!?!) bilder under kvällen. Igor lekte paparazzi, krälade över golven, stod på stolar och hade sig för att få bra bilder så får välja ut några, tar ju en eeevighet att lägga upp på bloggen när det är bra kvalitet på bilderna.. :/
































































Ängsgatan 9

Nu har jag iallafall en del bilder som jag kan uppdatera med!
Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder på våran lägenhet :)
Vi har fortfarande lite småsaker som vi ska göra men visar det vi gjort hittills!

Först ut; sovrummet!







Garderoben;



Köket;









Badrummet;







Vardagsrummet hade jag tyvärr inga bilder på och orkar inte ta heller just nu.. Så det får jag lägga upp i ett senare inlägg:)


RSS 2.0