We are not alone

Idag har jag hunnit med en jävla massa känns de dom..

Jobbat 7-12.
Varit med Klara på stan och lunchat med henne.
Gått ner på um och gått tillbaks till stan för dom hade stängt.
Solat.
Sprungit på Jossan och Sara på stan och våldgästat deras lilla fikastund.
Gått mera på stan och shoppat lite smått.
UM igen, och denna gång var det öppet så bokade en tid tills på fredag så jag får dom satans pillrena ;D
Och sist men inte minst, hämtat ut paket från Nelly. ÄLSKADE SKOR!

Försökte fota grejerna men som sagt så är ju kameran åt helvete så den ska lämnas in imorgon.. suck!








Mina älskade 14,5cm klackar som är TUSEN gånger snyggare i verkligheten.
Kommer garanterat bo i dom i sommar! ;o

Nej nu ska jag fan ut och springa!

PUSSEN


Vem lämnade vem

Blev superglad när jag klicka in mig på medvind och såg mitt schema för morgondagen. 7-12!! Trodde jag jobbade 7-13.30 så det var ju en oerhört glad överrasking.

Efter jobbet blir det ett besök på UM, sen en sväng på stan. Måste verkligen hitta nya jeans för alla mina sitter slappt.. Sen hinner jag nog med en liten solning på 30 min också om jag har tur (;

Btw så har jag fått en "ny" kompis i sängen. Kajsa den lilla plutten sover här varje natt nu, riktigt mysigt faktiskt. Idag sov hon till 12 (!!!) helt sjukt! Jag vaknade av att min mob vibrera och lät men hittade den inte för att Kajsa låg på den. Men inte fan vaknade hon.. Knäpp hund de där. Sover lika tungt som sin matte, heheh ;D



Min otroligt håriga sötnos <3


Memories in blue

Nu när jag äntligen bestämt mig för att sätta igång bloggandet på riktigt så pajar systemkameran. Jävla flyt man har liksom.. Lämnade in den i början på Januari och nu är den sönder igen, skitkamera!

Har fan alltid otur med teknologi.. Min dator mår icke bra och ska kolla efter en ny, min mobil gör inget jag vill att den ska göra så en ny är på väg och nu kameran ... SUCK!!

Såhär "bra" blev en utav bilderna jag tog idag...
När man tar ett kort ställer den inte ens in skärpan utan den tar kortet direkt.
 Bara att lämna in den igen då, kan fan inte klara mig utan kamera om bloggen ska igång igen ;o




The pain is my pleasure cause nothing could measure



Fan, det känns som att jag mer eller mindre bor på jobbet nu för tiden. Igår 12-22, idag 7-22, imorgon 15.30-22 sen 7-16 om dom nu behövde folk.

Men ändå så njuter jag bigtime av att jobba.
Fick schema jättefort på kryddan och nu har jag schema till slutet av september. Blir snart anställd utav Kryddgårdsgatan också och slipper jäkla VO, så skönt!
Nästa vecka ska jag bli insulindeligerad , fan vad skönt att kunna göra det själv sen. Behöver dom inte tänka på att alltid ha någon ordinarie där utan då kan jag hoppa in istället, häääärligt :)

Nu ska jag återgå till min fem timmars rast

PUSS


älskade

Känner jag har ungefär noll saker att skriva om just nu. Händer inte ett skit i mitt liv förutom jobb och en icke befintlig fritid.. haha.

 Så tänkte iallafall lägga upp bilder på världens bästa systerdotter/guddotter Wilda :)

























Fan skulle kunna lägga in miljoner bilder på den ungen, ha en blogg om henne bara (; Känns kanske lite enformigt.. Menmen, nu blir det Morden i Midsomer och sen dejta kudden.
PUSS


-.-



I'm just saying..




Women fall in love by what they hear, men fall in love by what they see. That's why most women wear makeup and most men lie


Can't sleep with desperation

Skrev ju förut att jag ska åka ner till Joakim den 8 april. Kan fan inte fatta det, jag, Sofia ska träffa en kille som jag träffat via internet. Haha, gillar att det är lite galet faktiskt. Lite spontant. Ett äventyr.

De flesta jag berättat för blir skitoroliga och tror jag kommer bli mördad. Men den som blev mest glad var min bror ( sista jag trodde skulle bli glad ).. Han litar nog lite mera på min magkänsla än de andra, haha. Men jag själv är inte ett dugg orolig. Känns som att jag pratat med Joakim hur länge som helst. Klart jag är nervös över att vi ska träffas, men bara över att allt ska gå åt pipan. Inte för att träffa honom.

Vi har redan pratat om datum vi ska ses efter den här gången jag åker ner. Och det känns kanske lite tidigt, men det är bara för att det är meningen att man ska tänka så. Man ska vänta och se hur det går osv, men det är fan så mycket lättare att bara tänka positivt, det här kommer fan gå bra! Helt ärligt skulle jag kunna boka resor ner tills sommaren om det vore så.

Har 2 resor bokade nu iallafall. 8 april och 24 april. Sen kommer jag förmodligen åka ner 8 maj igen och så åker vi upp tillsammans. Bara något vi pratat om ännu men det skulle iallafall vara riktigt roligt :)

Lite roligt att i början var det han som ville ses tidigt och jag tyckte han var helt galen. Jag ville vänta till i mitten utav maj, och då tyckte han att jag var galen istället, haha. Nu skulle jag aldrig kunna vänta så länge. Tycker 8 april är otroligt långt bort..

Menmen, får helt enkelt nöja mig med telefon och cam så länge.. (;

PUSS


Nothing compares to a quiet evening alone

Ändra planer idag, jäkla förvånande.. Menmen, ska ta på mig löparskorna, sätta i hörlurarna och springa så mycket jag orkar. Fan vilken terapi det är att springa, helt sjukt. Så skönt att känna friska luften, att lyssna på peppmusik och att få röra på sig. Tänkte lägga upp lite musik som går på repeat när jag springer, så bra!! (;





            

         


<3

Älskade Vickie skulle fyllt 14 den 6/3. Fan vad tiden går fort, känns som att det var igår hon krampa för första gången. Vilken panik jag fick, visste inte alls hur jag skulle hantera det.. Nej usch, orkar inte tänka på sånt nu heller.
Har iallafall letat efter fina bilder på hennes ansikte, vill så gärna tatuera de. Men vi har bara några få bilder på henne och då ser man henne långt ifrån, jäkla lyckat.. Ångrar att jag inte fotade henne konstant, men det är ju lätt att tänka så i efterhand ;P

Puss på dig Vickie


musicmusicmusic


I'll break right through the irony

Hur länge kan en människa sova egentligen?? Gick och la mig runt 1 inatt och har vaknat lite då och då under förmiddagen men gick inte upp förräns nu, så illa! ;o
Nu är ju hela dagen förstörd känns det som.. Menmen, får göra de bästa utan situationen, Städa rummet lite, springa, duscha och sen åka till Klara och umgås med henne :)


Meeen nu kan jag inte hålla på och babbla på, finns bättre saker att göra.

Tjingis!


I'd catch a grenade for ya

Tjeeeena bloggen! Länge sen fan. Surprise surprise...
Hade tid över och tänkte faktiskt uppdatera bloggen lite.
Jag, Sofia har börjat banta. Riktigt hårdbanta. Och tamefan att det har gett resultat. -8,5 kg! Känns så JÄVLA underbart. Och mitt hederliga springande har kommit tillbaka. Idag dissar jag det rätt så hårt för det snöar, sån springnarkoman är jag inte .. än (;

Vill nästan lägga upp mina före och efter bilder men dom är lite för nude tyvärr. Och efter bilderna är ju inte tagna så det skulle bli före och under tider bilder, haha. Har bara 5kg kvar som ska bort. Snart så :)) !

Har en "liten" nyhet till att skriva om.
Jag och Casandra hade tråkigt en kväll och bestämde oss för att bli medlem på en dejtingsida (!?!?). Sagt och gjort.
 Men såklart fanns de bara fula, jobbiga killar som bara ville ligga.

 Var inne en kväll när jag hade tråkigt och höll musen över inloggade för att se om ngn såg okej ut. Och JA, där var det en skitsöt kille. Och som sagt, hade tråkigt så jag flirta med honom och vi började skriva. För att göra en lång historia kort så åker jag ner till honom 8 april. HERREGUD säger jag bara. Det är ju faktiskt helt insane.
Ska passa på att träffa Natte en snabbis när jag ändå är nere i Jönköping, ska bli riktigt roligt det med. Han sa att han skulle kidnappa mig så får de om Jocke har någon Sofia att hämta där eller inte. Haha.

Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen åka och jobba. Uppdaterar mera ikväll :)

PUSS






just blog it

Nu är min fina ljuskykta uppe i fönstret. Köpte en kätting igår och satte upp den direkt, supertjusigt! :) Nu är det bara mattorna kvar som fattas.. Verkar vara omöjligt att hitta just dom jag vill ha. Stora, vita, lurviga mattor. Hur svårt ska det vara!?




Looking for angels

Tänkte dra igång bloggen lite grann nu faktiskt. Börjar med ett stort inlägg om vad som hänt i mitt rum senaste tiden!  Tänker la inte direkt skriva något om det, utan bilderna får tala för sig själva :)

FÖRE









EFTER















Allting är nu klart förutom två små detaljer. Ska sätta upp en lykta i fönstret som jag redan inhandlat. Sen ska jag köpa två stora runda mattor! Fan vad jag älskar mitt rum nu, vitt vitt vitt!!! :)


RSS 2.0