It just cant be true

Har beställt min studentklänning nu. Den kommer i början på nästa vecka för den kommer från USA (tror jag!?).. Hoppas bara att den passar, annars vet jag inte vad jag gör ;o




Break away

Hemma från ännu en dag på jobbet. Idag var det jäkligt lugnt som tur var, jobbade själv hela dagen .. Men eftersom jag bara jobbade från elva till halv fem så gjorde det inget.

Fick skriva i massa dagar också som jag ska jobba i maj/juni. Suger dock att jag ska jobba dagen efter min student, börjar kl 9.. Fattar inte hur hon tänker. Sa att jag inte kunde jobba då eftersom studenten var innan. Hon svara då " men Sofia.. jobb eller festa?" Man tar studenten EN gång, okej om de hade varit så att jag planerat att festa bara för det går ju att avboka. Men studenten är liiite svår att ändra på. Jobbar hela den helgen. 5/5 och 6/5.. Suuuuck !

Nu ska jag ta en långpromenad och sedan hoppa in i duschen.






Love it

Sliteeeeen tjej som bloggar! Varit en riktigt hård dag idag alltså .. Vaknade runt sex och duschade, tog Kajsa på promenad och umgicks lite med mamma. Klockan åtta åkte vi in till Enköping och hämtade mina kockskor hos Lovisa och handlade lite.

Sen åkte vi ner till Hamnen där Sandra satt och väntade, första dagen på framtida jobbet ;D Gick ganska bra idag, svårt att veta vart allting finns, samt hur allt ska göras. Klockan fyra gick Sandra hem (??!) panik!!!. Och jag stannade kvar i 3 timmar till, inte särskilt roligt. Snälla var dom inte heller när Sandra hade gått, bara klagade och skällde..

 Menmen, jobbar imorgon också. 11-18.00. Baaaara 7 timmar. Jääj, själv jobbar jag också! Och varm ska det bli så gäster lär de ju bli mycket av tyvärr..

Nu ska jag kolla på en film, köpte lite nya filmer idag innan jag åkte hemåt. PUSS


Walk away

Här är grejerna jag köpte idag. Bara massa småplock. Men ska shoppa lite kläder osv i Sundsvall i helgen (:






Dont bother coming back

Kom precis hem från en dag på stan.  Åkte in med Jossan runt tio, mötte Sandra och gick och prata lite med chefen på hamncafét. Ska dit på måndag igen och prata mera (:

Gick sedan upp på stan och shoppade lite grejer, sen åt jag och Jossan på Amazing Thai och mötte upp Alex för en fika på Wendys.
Efter det åkte vi hem och gick till en granne till oss för Jossan skulle be henne vara kattvakt, vääärldens sötaste hundar är hon vakt åt nästan varje dag. Dog för dom!

Nu ska jag fota grejerna jag köpte idag och invänta Jossan, ska färga håret.. RÖTT!!












Nu är det nära

Åh vad jag längtar tills imorgon! Ska gå med Sandra till hamncafét och prata med chefen där. Ska kanske jobba där i sommar om jag har riktigt tur (: Efter det ska jag gå på stan med Jossan och köpa lite småsaker, ska klämma in en fika med Lovisa också.

Idag har jag inte gjort så värst mycket. Vaknade sent och gick hem till Jossan med Kajas och Tindra, satt ute i solen i några få minuter. Gick hem och fixade mig så åkte vi in till stan. Jag skrev ett prov sen gick vi upp på stan och åt på Papillon. Åkte sedan och hämtade min studentmössa! ÄNTLIGEN! Har väntat sen december på den.

Jossan ska åka till Thailand nästa vecka så vi beställde lite grejer som hon ska ta med hem. Vodka och lip plumber för 288. Inte dåligt det. Nu har vi kollat på Yrrol och jag ska hoppa in i duschen och sen plugga lite!




Leave it

Har precis kommit hem från min kära syster. Var där på middag med familjen för att fira pappa som fyller år på tisdag.

Åt jättegod middag och hade det trevligt.

Gjorde också lite bus för pappa. Istället för att få presenten direkt så fick han istället massa lappar och kartor om vart han skulle gå. Efter kanske 5 lappar fick han en karta som ledde till husvagnen och där låg en present. En massa grillverktyg men även en till lapp i.
Den ledde till 3 lappar till och när han var på den tredje sprang jag och Sandra ut och bar in hans sista present i hans bil. En grill fick han och den blev han supernöjd över så nu sitter han i köket och bygger ihop den.

Ska hjälpa honom när jag fått upp alla bilderna ;D






















There's no turning back

Idag har det varit en lång dag.. Gick upp vid halv tio och duschade samt fixade mig. Blev hämtad utav Sandra och vi åkte till Västerås och strossa omkring där i ganska många timmar. Kom hem runt fyra och kollade på ett Vänner avsnitt.

Sen var det bara att gå över till Jossan och åka och hämta Oskar sen möta upp Kerstin och Johathan och gå till McDonalds! Åt där lite snabbt sen gick vi och kolla på Cirkus, jätteroligt :)

Nu blir det OC tills jag ska sova!




















I want this for life

Torsdag

Hade bara en lektion på morgonen som varade i ungefär en kvart så runt tio kom Jossan in och åt lunch med mig, Foccacia! Handlade lite smått & gott och åkte sedan hemåt för att kolla film

Runt fem åkte jag hem till Sandra för att träna, sprang 2 km. Hoppade sedan i spabadet och låg där och pratade i över 3 timmar :)




Its only the beginning

Onsdags

Ledig så tog en låååång och skön sovmorgon. Fixade mig och åkte in till stan och lunchade på Amazing Thai med Sandra, Jossan, Wilda och mamma. Mys!
Tog en promenad upp till Willys med Wilda för att Sandra skulle handla, väl behövd promenad kan man ju säga (;

Åkte direkt hem till Sandra och var där från fyra till elva på kvällen. Vi bakade, laga mat, kolla film, busade med Wilda, ritade på tatueringen vi ska göra och umgicks med Johan & Micke.




















Keep on walking

Kikade nyss lite i en kockbok som mamma köpte idag.
Hittade ett recept som verkade supergott.
Ska antagligen göra rätten på torsdag & blir det en höjdare skriver jag ut receptet sen (:






I'd rather be with you

Igår var det heldag med klassen i Uppsala. Två studiebesök som sög. Thailunch med alla flickor i klassen var iallafall trevligt. Kom till Enköping runt fyra och knatade ner till Coop och köpte mig tre stycken mattor och en vit kruka samt krukväxt. Kände att mitt rum behöve piffas upp lite :)

Idag hade vi bara två lektioner, började ett och slutade innan fyra. Alldeles lagom. Gick förbi Coop ännu en gång och kom hem med godis och Avatar (A) Ooops, ska slänga mig i sängen och se den nu. Puss!





Jaaaaaaadå

Har haft världens bästa dag med Sandra, Johan och Wilda. Var Wilda som gjorde dagen men iaf (A) Blir så glad utav henne! Hon skrattar och ler hela tiden så att man kan inte göra något annat än precis samma sak.

Meeeenmen, nu har jag iallafall duschat & packat och ska åka till stan och sova hos Akam (: Blir uppesittarkväll med kortspel, promenad och deppfilmer! Imorgon lägger jag in massa bilder som jag tog på Wilda idag :)

PUSS!



Bloggen laggade så det här skrevs egentligen runt 11 igårkväll


Du <3

Missat att uppdatera igen, oops ! Iallafall så i torsdags hade jag inte tid att skriva för var i skolan hela dagen/kvällen och lagade mat. Hade gastronomikväll, helt okej var det faktiskt :) Åkte hem till käraste Lovisa och sov där på kvällen också.

Vaknade på fredagen ganska tidigt och jag och Lovisa åt frukost ute och mös lite, åkte hem och duschade och åkte sedan tillbaka till Bus för att mysa med henne på självaste vaaaalborg ; ) Sov där ännu en natt och åkte hem för inte så länge sen.

Dagens planer är en långpromenad och sedan The Sims. YEAH!



















Gillar Lovisa i bakgrunden på den här bilden också (;

 


RSS 2.0