Its never enough

Har varit en sån skön dag idag!
Jobbade först 7-11 ( skulle egentligen jobbat till 10 men blev lite övertid ). Sen åkte jag hem och snart kom Jossan med kebab och till det kollade vi på en film. 

Lite senare kom Micke förbi och hämta upp mig sen åkte vi till honom. Vi såg en film, busade massa med Hampus och kaninerna och åt lite middag :)

Nu ska jag ta och spela mina nya Sims spel som jag fick idag. Var rea på sims 3 expansionspaket och jag slog till direkt! (A)
Just a dream

Blev ingen tripp till Akam ikväll, har istället bakat massa pepparkakor!

Jag hällde upp en stort glas julmust, tände lite ljus, satte på EMDs julskiva högt och satte igång. Riktigt mysigt var det :)!

Men Akam har nu tjatat väldigt mycket om lussebullar så på tisdag åker jag till honom och bakar lussebullar, vanliga kanelbullar samt pepparkakor, får se hur det går. Aldrig gjort lussebullar i hela mitt liv (; blir intressant!

Nehe ska man kanske hänga upp tvätten, borsta tänderna och knyta sig kanske. Upp tidigt imorgon, fast jobbar bara till tio så det är ju ingen lång dag direkt. Känns nästan onödigt att åka dit. Idag jobbade jag 7-11 och hade 4 morgonbesök och imorgon får jag väl 3. Meeenmen, ska inte klaga. Mycket hellre korta dagar än delad tur t.ex, det är ju det värsta!

Just de, hänga tvätt var det ja!

Tjingis!Inte världens vackraste, men goda blev dom iallafall :)


They all think I'm crazy but to me it's perfect sense

Sjuklingen Sofia här!
Har åkt på en rejäl rethosta som aldrig vill försvinna, och för att bli av med den tar jag hostmedicin och biverkningar utav den är huvudvärk och trötthet så det känns ju ganska så lamt att ta den ..
Varit sjuk sen den 24;e men nu börjar det iallafall lätta litegranna.

Jobbade idag för andra gången och nu hosta jag inte så överdrivet så att jag inte kunde prata iallafall, hah.


Oooh har inte ens skrivit att jag fått jobb ju! Jag jobbar som timvikarie inom hemtjänsten. Kunde inte hittat ett bättre jobb! Mamma känner en som jobbar på vo bemanning som hade sagt att jag var som klippt och skuren för jobbet, hur skönt är inte det att höra?!
Jag som vanligtvis är sjukt blyg får äntligen träna på att träffa/prata med okända människor. Allting går så enkelt också eftersom alla är supergulliga.

Men nu ska jag faktiskt ta och kika lite på julkalendern och baka pepparkakor. Blir nog en sväng till Akam senare ikväll :)

PUSSHitta inget som passa till inlägget så sötaste Wilda fick vara med :)


RSS 2.0