Whaaats up

Jaaaahaja. Fått en hel del klagomål på att denna blogg står stilla. Så kan väl uppdatera er lite om vad som hänt!


Skolan har slutat och nu när lovet är slut börjar praktiken om på nytt. Denna gången på Fagerudd i Bredsand. Vill tillbaka till Stattshörnan egentligen men man kan inte få allt här i livet ;)

Jag har fyllt 18, kändes som vilken födelsedag som helst.

Spenderat ALLA mina pengar på julklappar. Hoppas fan att alla blir nöjda (;

Ah det var ju typ de som hade hänt i mitt otroligt händelserika liv.

Idag har jag shoppat julklappar och myst med Mica filuren, vi har lekt i snön. Gillas!
Bildbomb på de.
Snygg tjej fyller 18 höhöh

Snygg tjej ska leka i snön<3
In time you'll be out of my mind

Knew the signs wasnt right
I was stupid, for a while
Swept away, by you
And now I feel like a fool

So confused
My hearts bruised
Was I ever loved by you?
Out of reach, so far
I never had your heart
Out of reach, couldnt see
We were never meant to be

Catch myself, from despair
I could drown if I stay here
Keeping busy, everyday
I know I will be ok


Was I ever loved by you?

Idag har jag varit barnvakt i stort sett hela dagen. Från nio till fem till Frida. Sen hem och då kom Hampus och han är kvar ännu :)

Frida och jag kollade på en massa filmer, läste och lekte. Mysigt nu när hon är 2 år och 6 månader. Hampus och jag har dock inte gjort lika mycket .. Mest ätit och sovit. Haha eller iallafall han.

Nu hade jag tänkt sätta igång och plugga lite, 5 prov nästa vecka. Jäj :D
Trött Fia ..


You and I both

Idag grät jag för dig. För första gången på cirka 2 år. Låg i sängen och lyssnade på min iPod och då kom en låt som jag lyssnade väldigt mycket på när vi var tillsammans för nästan fyra år sedan.

Jag har inte tänkt på dig på ett bra tag. Eller jo tänkt har jag gjort, men inte på det här sättet.

Jag undrar vad som hände med oss. Hade vi kunnat gjort något annorlunda så att vi inte hade varit där vi är idag? Kunde jag bättrat mig? Kunde du gjort det? Har otroligt många frågor om oss.. " Om vi hade gjort så istället för .. Om vi hade sagt så istället för .." om om om om !

Trodde faktiskt att jag var helt över dig. Du har skaffat ny flickvän och gått vidare och jag blev faktiskt superglad när jag fick veta det. Det är jag fortfarande. Då var jag helt säker på att jag inte kände något för dig alls, jag blev ju inte svartsjuk? Men ajajaj så fel jag hade.

Man gråter inte för en kille man varit tillsammans med i några månader för om man inte har känslor för honom. Det gör man bara inte ..

Men en sak är lite konstigt.. Jag skulle Aldrig, och då menar jag Aldrig vilja bli tillsammans med dig igen. Och varför? Jo, för att jag har inte känslor för den du är idag. Nej, jag har känslor för den du var för fyra år sedan.

Vi var tillsammans så kort tid. Men hur kan vi då ha så otroligt många minnen? Jag kommer ihåg varenda sak med dig.

Midsommar 06 när jag och en kompis badade ofrivilligt i poolen pga dig.

Promenaden med Vickie när vi delade hemligheter.

När jag hälsade på dig när du hade flyttat.

Vi skulle cykla och köpa pizza och du skjutsade mig nerför den otroligt branta backen som gjorde att jag fick skapligt ont i rumpan för jag nästan ramlade av.

Vi hade bråkat om att jag bara satt och läste min bok så då gick du in i köket för att laga mat, du kommer ut till mig efter ett tag och frågar varför jag inte sagt något. Jag undrar vad du pratar om och då hade du ringt in till radio och sagt att dom ska hälsa förlåt till mig från dig och jag hörde inget för jag var fortfarande helt inne i boken.

Jag skulle åka tåg hem från dig och vi missade bussen in till stan vilket betydde 12 timmar längre med dig, tills jag kunde åka en nattbuss hem.

Den gången du gav mig guldängeln.

Vi cyklade in till stan för att möta en kompis och jag cyklar på en kant och flyger av cykeln. Du blir jätterädd och slänger bort din cykel och springer till mig. Jag är bra klantig.

Hur du hatade att jag körde bil bättre än dig på mitt bilspel.

När vi satt på din balkong tillsammans med ett täcke runt om oss och lyssnade på musik och pratade.

Ett av minnena saknar jag nästan mest ..
Det var när vi sågs för första gången efter 3 år. Du skulle komma hem till mig. Jag var otroligt nervös och låg i min säng och lyssna på musik och försökte tänka på annat. Helt plötsligt stod du i dörröppningen och bara log. Gick ur sängen och fick en stor och otroligt efterlängtad kram. Sen satte du dig i min datastol och såg så nöjd ut.


Det finns ingen som duRSS 2.0