Det lilla miraklet

Har ju missat en stor händelse som jag inte skrivit om!

Min syster Sandra och hennes man Johan fick en dotter på julafton.
9.20 kom lilla Wilda Lee Hägg till världen. Världens finaste Wilda <3Mor och dotter :)Far och dotter :)<3

Halloj !

Idag har jag en fullspäckad dag, som igår också. Klippte mig igår btw, eller Mica gjorde det. Thanks hun :)

Idag ska jag in till stan och sola, sen träffa Casandra och Micke och hämta lite grejer. Bjuda mamma på lunch. Handla massa hår/hud produkter. Gå en promenad med Kajsa, en lååång. Sen ikväll ska jag festa, ska bli jäkligt kul faktiskt :)

Kanske hinner skriva ikväll.


Anything you can do I can do better

Lagade nyss lite mat. Idag blev det fläskfilépasta. Superlätt att göra och supergott!
Prövade min nya kockkniv också för första gången. Så jäääkla bra är den, love it :D
Shopping

Har så tråkigt nu på dagarna eftersom jag bara ligger hemma. Magsjuk. Varit hemma sen i lördags så nu fick jag lov att göra något åt saken. Och det blev såklart lite shopping :D!

Do you think we could last forever

Lite komiskt. Varje gång jag glömt dig och äntligen har kunnat gått vidare så kommer du tillbaka. Det slår aldrig fel.

Den här gången var jag lycklig med nån annan. Men nu är jag bara osäker. Du gör mig osäker.

Har jag känslor för dig? Har jag känslor för H? Du förstör, det är det du gör. Du förstör mig. Du får mig att må dåligt.

Allt du säger, det är inte menat till en kompis. Det kan det inte vara. Men varför säger du allt sånt till mig. Varför? Allt som kommer från din mun är bara skitsnack. Falska förhoppningar, lögner, m.m.

Det går inte att bryta kontakten med dig. Jag har försökt och är så jäkla nöjd med mig själv varje gång jag gjort det. Sen skriver du och jag är fast igen.

Nu senaste gången du skrev höll jag på att svimma. Kollade på telefonen och såg ditt nummer. Mitt hjärta har aldrig slagit så snabbt.

"Vi är menade att vara vänner" Det var anledningen till att du skrev. "Vi måste ha kontakt" Jag håller med.. Eller gör jag? Vi är så lika, sjukt lika. Men det är inge bra när det gäller oss. Det leder bara till en massa onödiga konflikter som ingen utav oss behöver.

Om vi ska vara vänner nu så hoppas jag bara att det blir utan en massa strul.. För jag orkar inte med det en gång till.I need you

Nu har bloggen varit död ett bra tag.. Tråkigt faktiskt. Men det har hänt så mycket att jag inte har orkat med den alls. Men jag behöver bloggen. Måste skriva av mig.

Egentligen vill jag skapa en ny blogg, en privat blogg. En sak som stoppar mig, headern. Haha, måste ha en snygg header även fast ingen läser. Och helt seriöst orkar jag inte leta någon som ska fixa den. Så får hoppas att ingen läser denna blogg längre så att jag kan fortsätta här (;

Praktiserar nu på Fagerudd. Jättefint ställe, underbar personal. Men får bara baka och hacka sallad. Och mer än så kan jag faktiskt .. Menmen, det är bara att stå ut. 12 Mars är jag klar där och sen är studenten nära!Du <3

I could have saved so much time for us
Had I seen the way to get to where I am today
You waited on me for so long
So now, listen to me say:

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a boy like you
Finally see you are naturally
The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you


RSS 2.0