Nytt!!:)

Söta Joakim överraskade mig i fredags med en superfin skänk jag hittat på Jysk!! :)

Visade den för honom och några dagar senare när jag var på jobbet hade han beställt den.
Sen i fredags när han hämtade mig ifrån jobbet frågade jag honom om vi skulle mötas på Jysk dagen efter och hämta den men när vi kom hem var den redan hemma och ihopsatt!!

Den passade perfekt utanför badrummet, i vardagsrummet. Vi hade lite dåligt med förvaring innan för småsaker och pärmar osv men nu är det inga problem längre :)


Bus!

Känns som att Frank har vuxit ganska mycket sen han flyttade hit! Dock så svårt att se eftersom man ser honom varje dag. Funderar på att fota honom jämte t.ex en fjärrkontroll en gång i veckan just för att kunna se hur han växer :)

Så härligt att man nu lärt känna honom. Vet lite hur han reagerar vid saker och ting, vet att han alltid gör vissa saker.

T.ex så när man kommer hem och sätter sig på huk innanför dörren och ropar på honom så kommer han springandes, jamar och kelar lite.
När man sätter på en film på datorn kan man vara säker på att han antingen kollar på filmen med en eller sitter på datorn för att ändra alla inställningar ;)
När vi duschar så har vi alltid dörren öppen så att han kan gå in och använda kattlådan och då ligger han alltid på mattan i badrummet eller står på kanten. Så himla social!
Lägger vi upp blötmat i matskålen kommer han i en sån himla fart, han älskar det verkligen!

Tog lite bilder på honom idag, inte det lättaste då han var på sitt allra busigaste humör.


RSS 2.0