Sunshine

Sån härlig dag det är idag!!!:) Solen skiner och det är 8+!

När jag skulle ut på min långpromenad sneglade jag lite på min skinnjacka i hallen men det kanske skulle vara att ta i lite, haha.
Varit lugn dag hittills annars. Ringt till tandläkaren och fått allt avklarat med byte, fakturor, tider osv. Skönt! Himla krångel att dom i Enköping inte alls visste hur jag skulle göra med mitt avtal som jag har med dom.. Tur att dom i Gislaved hade lite mera kunskap om det!
 
Sen ätit lite lunch, gått min långpromenad som sagt.

Och när jag var ute så ringde Johanna (min chef). Blev lite orolig när hon sa att det var hon. Trodde jag hade skrivit fel med tider osv i tidrapporten. Men det var bara vikariebanken som var nere och dom kunde inte skicka ut förfrågningar med jobb via sms. Så fick 16.30-21.30 idag. Jippi:)

Skulle egentligen ha sett volleyboll med Joakims pappa och syster men det får vi ta en annan gång. Hade kanske inte hängt med så värst i spelet men sån otur att just idag när jag har något planerat, DÅ fattas det folk ;P Inte i måndag, tisdags eller igår. Menmen, ska ta och hoppa in i duschen och göra mig iordning!

Just det!
Joakim ville att jag skulle ta bilder och lägga upp på hans nya fina fälgar som han hämtade idag, så att Sussie kunde se dom :)







Just like it was

Tänkte jag skulle berätta lite smått om helgen!

Vi hade planerat att åka kl 12 men precis då blev Kajsa hur konstig som helst. Hon började gnälla på ett konstigt vis, började skaka, och gick alltid tillbaks till ett ställe och la sig..
Ringde veterinär i anderstorp men dom hade stängt just denna dag.. Ringde till Jönköping och fick inget svar. Ringde väl antagligen mitt i lunchen.

Men iallafall så tyckte mamma att vi skulle åka och se om det blev bättre och om det skulle förvärras åka till veterinär i närmaste stad, men det behövdes inte tack o lov!

När vi kom fram så fick hundarna hälsa på varandra. Kajsa var jätteglad i början men vände snabbt och blev superkonstig. Morrade, försvarade allt som var "hennes" och tydde sig mycket till mig och Joakim. Hon lugnade ner sig lite och då åt vi middag med mamma och pappa.
Runt kl nio gick vi över till fam Jonsson!
Så roligt att träffa dom. Jossan, Mickan, Rolle, Kerstin, Victor och Jannicke var där :) Jag satte mig med Jannice, Jossan och Mickan, och Joakim placerade sig framför tv:n med Rolle, Victor och ett glas whiskey!

Framåt elva/halv tolv gick vi hem och somnade ganska fort när vi la oss i sängen.

På lördagen vaknade jag redan innan kl 8, ovanligt för att vara mig! Gick upp och åt frukost med lille Nova som satt nedanför mig och visade sin riktigt söta sida och hennes underbara hundögon ;)
Tog en lång dusch efter frukosten, fixade mig och väckte Joakim sen åkte vi in till stan för att luncha med Jintana och Ninni.

Vi åt såklart på mitt favoritställe Amazing Thai. Satt där ett tag, åt god mat och pratade sen förflyttade vi oss över till Tammerfors och fikade. Liten titt i affärer blev det också sen sa vi hej då och åkte och handlade lite på Coop.

(himla vad detaljerat detta blev då?? haha)

Seeeen iallafall så åkte vi hem ett tag och var med mamma, pappa och dom fyrbenta vännerna, fixade oss lite och åkte vidare till Fam Hägg :)) Var så UNDERBART att träffa Wilda. Lilla söta rara barn!
Så häftigt att hon hela tiden utvecklats sen jag såg henne sist.
Och hon blir bara roligare och sötare hela tiden!

Blev mycket lek med Wilda och efter ett par timmar åkte Johan och Joakim in till stan för att köpa med mat hem, pizza! Åt det och sedan mös vi hela kvällen framför tvn; gladiatorerna och bodygyard!

Hann tyvärr inte träffa Micke eller Marre för lille Hampus hade gått och fått feber :/
Var iallafall superkul att träffa alla andra. Man tar vara på det mycket mera nu än innan:)

Men ska åka upp i mars. 5;e tror jag, så jag hinner träffa Sandra igen innan bebisen kommer. Och sedan vill jag ju träffa lillkillen innan han blir alldeles för stor:)











... och 1 sec efter jag tagit bilden







Nova tyckte Kajsas lilla bädd passade alldeles utmärkt!







.. och nu får pappas charmiga look avsluta denna bilb/text - bomb!:)


<3

Här är en bild på lillkillen. Ännu har han inget namn men förhoppningsvis kan dom bestämma sig för ett snart (;



finally!

Har suttit som på NÅLAR hela dagen! Idag så blev min brors fru nämligen igångsatt så mobilen har jag haft nära mig hela tiden ifall det skulle komma ett litet sms ifrån bror min!

Och alldeles nyss kom det ett sms!!!! Jag har blivit faster ännu en gång åt en liten pojke! Jag var helt säker på att det skulle bli en pojke till och det blev det:)!

Micke sa att allt hade gått så bra, lite långsamt men framförallt bra! Nu tjatar jag om en bild så förhoppningsvis skickar han en snart och direkt så kommer den upp här!! :)

Update; Lillen väger 3330 gram och är 51cm lång:)


kärlek


<3


Sommar

Bara jag skrev en mening om sommar i det förra inlägget började jag sakna den oerhört mycket... Hittade lite sommarbilder som jag tog surprise surprise...i somras!:)
























Sounds good to me

Nu har jag inte bloggat på 3 veckor(!!!). Det är ju katastrof. Syster har klagat mycket på det också så kände mig rätt så tvungen att skriva lite här nu:)

Jag och Joakim hämtade ner Kajsa för några veckor sedan och ska redan lämna tillbaka henne imorgon. Tror att omställningen blev för stor för henne, och sedan trivs hon helt enkelt inte här. Hon har blivit en helt annorlunda hund på den korta tiden.. Börjat gnälla utav minsta lilla och slutar inte, skäller på andra hundar ute och är allmänt aggresiv. Riktigt tråkigt då jag och Joakim verkligen såg fram emot att ha henne här:(

Menmen, hon kommer må så mycket bättre när hon är tillsammans med sin flock igen! Få bo på landet och springa lös i skogen med sina fyrbenta golden vänner.

Jag blir ju också själv nu på kvällarna eftersom Joakim jobbar 14-00 så får väl försöka jobba så mycket kvällar som möjligt eller skaffa en fisk till sällskap, haha.

Nej men ska bli roligt att komma till Enköping igen! Imorgon blir det middag med mamma och pappa och sedan träffa Jossan. På lördag ska jag luncha med Jintana och förhoppningsvis följer Joakim med så att dom får träffas :) Sen ska vi klämma in en träff med Sandra, Johan, Wilda, Micke, Marre och Hampus. Det ska nog gå finfint!!:)



Ensam Sofia på Alla <3 dag = Jordgubbar i mängder! Mums vad gott det var. Eller nja, egentligen var dom inte så jättegoda men ändå en liiiten smak av sommar mitt i vintern. LYX! :)


RSS 2.0