You and I both

Idag grät jag för dig. För första gången på cirka 2 år. Låg i sängen och lyssnade på min iPod och då kom en låt som jag lyssnade väldigt mycket på när vi var tillsammans för nästan fyra år sedan.

Jag har inte tänkt på dig på ett bra tag. Eller jo tänkt har jag gjort, men inte på det här sättet.

Jag undrar vad som hände med oss. Hade vi kunnat gjort något annorlunda så att vi inte hade varit där vi är idag? Kunde jag bättrat mig? Kunde du gjort det? Har otroligt många frågor om oss.. " Om vi hade gjort så istället för .. Om vi hade sagt så istället för .." om om om om !

Trodde faktiskt att jag var helt över dig. Du har skaffat ny flickvän och gått vidare och jag blev faktiskt superglad när jag fick veta det. Det är jag fortfarande. Då var jag helt säker på att jag inte kände något för dig alls, jag blev ju inte svartsjuk? Men ajajaj så fel jag hade.

Man gråter inte för en kille man varit tillsammans med i några månader för om man inte har känslor för honom. Det gör man bara inte ..

Men en sak är lite konstigt.. Jag skulle Aldrig, och då menar jag Aldrig vilja bli tillsammans med dig igen. Och varför? Jo, för att jag har inte känslor för den du är idag. Nej, jag har känslor för den du var för fyra år sedan.

Vi var tillsammans så kort tid. Men hur kan vi då ha så otroligt många minnen? Jag kommer ihåg varenda sak med dig.

Midsommar 06 när jag och en kompis badade ofrivilligt i poolen pga dig.

Promenaden med Vickie när vi delade hemligheter.

När jag hälsade på dig när du hade flyttat.

Vi skulle cykla och köpa pizza och du skjutsade mig nerför den otroligt branta backen som gjorde att jag fick skapligt ont i rumpan för jag nästan ramlade av.

Vi hade bråkat om att jag bara satt och läste min bok så då gick du in i köket för att laga mat, du kommer ut till mig efter ett tag och frågar varför jag inte sagt något. Jag undrar vad du pratar om och då hade du ringt in till radio och sagt att dom ska hälsa förlåt till mig från dig och jag hörde inget för jag var fortfarande helt inne i boken.

Jag skulle åka tåg hem från dig och vi missade bussen in till stan vilket betydde 12 timmar längre med dig, tills jag kunde åka en nattbuss hem.

Den gången du gav mig guldängeln.

Vi cyklade in till stan för att möta en kompis och jag cyklar på en kant och flyger av cykeln. Du blir jätterädd och slänger bort din cykel och springer till mig. Jag är bra klantig.

Hur du hatade att jag körde bil bättre än dig på mitt bilspel.

När vi satt på din balkong tillsammans med ett täcke runt om oss och lyssnade på musik och pratade.

Ett av minnena saknar jag nästan mest ..
Det var när vi sågs för första gången efter 3 år. Du skulle komma hem till mig. Jag var otroligt nervös och låg i min säng och lyssna på musik och försökte tänka på annat. Helt plötsligt stod du i dörröppningen och bara log. Gick ur sängen och fick en stor och otroligt efterlängtad kram. Sen satte du dig i min datastol och såg så nöjd ut.


Det finns ingen som duKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0