MyHappyDay

I måndags åkte jag upp till kära lilla Enköping för att träffa Mickes son och hinna träffa Sandra en gång innan lillen kommer :)
Var så skönt att åka upp lite längre denna gång. Måndag-fredag. Annars brukar det alltid vara fredag kväll till söndag morgon. Då hinner man kanske träffa 1/3 av alla man vill träffa.

Kan ta och berätta dag för dag!

Måndag - Åkte 9.15 från Gislaved och var framme i Enköping 16.08. På stationen stod, mamma, Sandra och WILDA och väntade!! Wilda, jag och mamma åkte hem för att äta pannkakor och såklart titta på Vi på saltkråkan. Eller Skrållan som Wilda säger. Var rätt så trött så blev tidigt i säng!

Tisdag - Västerås med Jossan! Åkte till Erikslund och kollade i affärer. Hittade en fin vit tunika och en topp som var turkos. Lyckat! Vi fikade lite och gick ännu mera i affärer, haha. När vi hade tröttnat åkte vi till Enköping för att handla lite smått och gott till kvällen samt åt middag i stan. Väl hemma så spenderade vi kvällen med att spela kort, spela monopol och skratta lite åt Big Brother. Lovely! Så skönt att få lite mera tid och inte bara en snabbis ute för att uppdatera varandra om vad som hänt!

Onsdag -Började dagen med att springa med lilla Kajsa och sedan Västerås igen fast denna gång med Sandra och i helt andra butiker. Eller ja, gina gick vi in på så jag kunde köpa mig lite vårnagellack. Annars var det blombutiker som gällde. Sandra odlar det mesta hemma känns det som. Blommor, gurka, jordgubbar, tomater m.m. Inte dåligt:D När vi var klara i butikerna åkte vi hem till mamma, pappa och johan och gjorde hemmagjorda pizzor! Så gott!! (: Sedan blev det lite filmtittande och sängen!

Torsdag - Promenad med Kajsa och Vera i blåsten, inte skönt! Var ju vår i Gislaved när jag åkte och att komma till kalla Enköping i skinnjacka var inte direkt någon hit, haha. Under dagen gjorde jag inte alls mycket, gick förbi Jossan och pratade lite. Lånade lite jäkelskap filmer som jag tänkte se på kvällen. När pappa kom hem från jobbet åkte vi till Micke och Marre för att äääntligen träffa lillkillen!!! SÅ SÖT. Men han har fortfarande inget namn.. Försökte få dom att döpa honom till Jacob men Micke gillade inte riktigt det. Tyckte han passa så bra i det och istället för att bara kalla honom för "du" eller "lillen" så fick han heta Jacob i några timmar! Mormor och Hasse var bjuden på middag också så det var roligt att hinna träffa dom. Lite överraskade blev dom allt, inte sett dom sedan 25;e dec!

Fredag - Mysfrukost med mamma innan avfärd, packade lite det sista och åkte sedan till tåget som skulle gå 9.49. Sedan väntade 7 timmars resa, jippie!!

Lite bilder från veckan;


























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0