Dalhalla

Idag runt tre, åker jag med familjen till Dalhalla och lyssnar på Rhapsody in rock ! Nu blir det fjärde gången vi kollar på det. Blir så otroligt irriterad på folk som inte ens har varit där och har så många åsikter. Som att dom tror att det är bara en massa klassisk musik? Och att det är allmänt dåligt? Åk dit istället!

Det är hur bra som helst. Artisterna är alltid grymt bra. Man blir så avundsjuk när dom står på scenen, vill själv gå upp. Och sen när det är i Dalhalla blir det ju bara så mycket bättre. Var där för tre år sen då hade dom med raketer, helikoptrar, stuntmän, vattenskoter och mkt mer. Så jäkla kul!








Kommentarer
Postat av: Lovisa

Tusen tack igen för att du röstade på mig som "Veckans sötaste bloggare". Det är bara det att det blev jämnt mellan mig och en annan tjej så det har blivit en NY omröstning bara mellan oss 2. Så jag skulle vara jätte tacksam ifall du kunde rösta på mig igen! Jag har nummer 10! Glöm inte att skriva ditt namn för annars blir röster ogiltlig, du kan rösta här: http://blondinjennifer.blogg.se/2009/july/star-lika.html#comment. Tack!! :)

2009-07-15 @ 12:59:47
URL: http://lovisarosen.blogg.se/
Postat av: ♥ novembersara - det lilla extra.

Jag har lagt till dig.

2009-07-15 @ 13:06:25
URL: http://novembersara.blogg.se/
Postat av: Yoannah

Rättvik <3 ;)

2009-07-15 @ 13:36:40
URL: http://yoannahh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0